Wél aggregaten nodig op uw project, toch zo weinig mogelijk uitstoten? Zo kan het
Jacco van Ooijen

Jacco van Ooijen

Wél aggregaten nodig, toch zo weinig mogelijk uitstoten?

Ik las er laatst weer een artikel over in GWW Totaal: de mate waarin u als aannemer op projecten uitstoot kunt beperken telt in de beoordeling bij aanbestedingen steeds zwaarder mee. Uw opdrachtgevers willen meer duurzaamheid, minder uitstoot van stikstof en CO2 en minder geluidshinder. En u wilt dat zelf ook. Heeft u dus wél aggregaten nodig op uw project, toch zo weinig mogelijk uitstoten? We helpen onze klanten hier al jaren mee met onze hybride-oplossingen. Met onze Cleanergy! realiseert u op het gebruik van uw aggregaten zelfs 70% minder CO2-uitstoot en 70% minder brandstofkosten. Nú hebben we een oplossing die zelfs nog beter is: namelijk een hybride aggregaat dat écht all-in-one is. Uniek in de markt, compact, zuinig én stil.

Zoals u wellicht weet ontwikkelen we bij Genpower al onze aggregaten zelf. We zijn continu op zoek naar nog slimmere en schonere oplossingen. Zo ontstond 6 jaar geleden al onze Cleanergy! Hybride: een combinatie van aggregaat en batterijpack.

Stille hybride aggregaten die snel opladen

Bij zo’n hybride aggregaat levert het accupakket de benodigde energie. Alleen als deze leeg raakt of als er een piek is in de stroomvraag slaat het aggregaat aan. Dat levert een enorme besparing op, namelijk 70% minder CO2-uitstoot en 70% minder brandstofkosten.

Dat komt doordat een traditioneel aggregaat altijd volledig ‘aan’ staat, bijvoorbeeld ook ’s nachts, als er eigenlijk veel minder stroom nodig is dan overdag. Een hybride aggregaat beweegt veel meer mee met de vraag naar stroom. Is er veel vraag, dan raakt de batterij sneller leeg. Is er weinig vraag, dan gaat de batterij veel langer mee. Uniek aan onze oplossing is de snelle oplaadtijd. Doordat we Lithium Ion batterijen gebruiken, werkt het hybride aggregaat nog efficiënter dan bij andere systemen. Bovendien plaatsen we het aggregaat in een geluidsdichte kast, zodat de omgeving er weinig last van heeft als het aggregaat draait.

Altijd zoeken naar nog slimmere oplossingen

De vraag naar onze Cleanergy!-oplossingen groeit nog elke dag. Logisch ook, gezien de steeds strengere eisen waar onze klanten mee te maken hebben rondom duurzaamheid, uitstoot van stikstof en CO2 en geluidshinder.

Maar wij zitten natuurlijk niet stil en zijn dagelijks in de werkplaats aan het testen, bouwen en proberen hoe het nog slimmer kan. Ook omdat er continu nieuwe ontwikkelingen zijn, bijvoorbeeld in de regelgeving rondom de uitstoot van dieselmotoren. We houden er als bedrijf niet van om hier reactief in te zijn. We willen voorop lopen en u producten leveren die voldoen aan de nieuwste eisen en die gebruik maken van de nieuwste mogelijkheden. Daar krijgen wij energie van .

Wél aggregaten nodig op uw project, toch zo weinig mogelijk uitstoten? Zo kan het      Genpower_lassen in werkplaats

Eerste all-in-one hybride aggregaat

Zo lukte het ons om nu het eerste hybride aggregaat op de markt te brengen dat écht all-in-one is en nóg zuiniger dan tot nu toe op de markt beschikbaar is.

Compact, zuinig en stil

Hybride aggregaten bestaan normaliter uit twee losse onderdelen: het aggregaat en batterijpack. Die twee losse onderdelen worden dan gekoppeld met omvormers.

Wat wij nu hebben gedaan is het aggregaat en batterijpack integreren in één kast. Dat scheelt ruimte op de bouwplaats én er zijn geen omvormers meer nodig. We gebruiken bovendien de schoonste Stage 5 motor, die dankzij slimme zelflerende software nog energiezuiniger draait en een zo schoon mogelijk uitlaatgassysteem heeft. Die software zorgt er namelijk voor dat het aggregaat altijd op het juiste vermogen draait en het gebruik van de batterij continu wordt afgestemd op de vraag.

Huidige hybride-oplossing

Het aggregaat en batterijpack zijn twee losse onderdelen die gekoppeld worden (met omvormers).

Verhuur aggregatenPLUSVerhuur cleanergy aggregaten= HYBRIDE

Nieuwste all-in-one Cleanergy! Hybride aggregaten

Alles in één. Er waren al hybride aggregaten die bestaan uit een aggregaat en batterijpack in één kast, wij hebben aggregaat en batterijpack echt geïntegreerd. Er zijn geen omvormers nodig. We gebruiken bovendien de schoonste Stage 5 motor.

Wél aggregaten nodig op uw project, toch zo weinig mogelijk uitstoten? Zo kan het  

Schoonste machine die nu beschikbaar is

Kortom: met ons nieuwste all-in-one Cleanergy! Hybride aggregaat kiest u voor de schoonste machine die nu beschikbaar is en bij aanbestedingen is dat voor u een absolute pré. Uiteraard denken we daarbij ook actief met u mee over uw benodigde vermogen. Zodat u niet kiest voor te veel, maar ook niet voor te weinig vermogen.

Contact

Wilt u meer weten over wat ons nieuwe all-in-one Cleanergy! Hybride aggregaat voor uw project kan betekenen? Neem dan contact met mij op, ik vertel u graag meer.

TIP: Download ons brochure Werken met aggregaten

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten