Genpower_Wattsun pop-up power; hét groene alternatief voor een klein aggregaat!
Arné van der Wiel

Arné van der Wiel

Wattsun pop-up power; hét groene alternatief voor een klein aggregaat!

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij kleine vermogens verhuren en/of verkopen. Met de Wattsun pop-up power in ons assortiment kunnen wij ook aan deze vraag voldoen. Dit systeem is bijvoorbeeld ideaal voor de bouw, infra en evenementenbranche. Altijd energie in de schaftkeet, op de bouwplaats, servicebus of waar dan ook. Doordat het systeem stapelbaar is, neemt u eenvoudig voor elke klus de gewenste hoeveelheid energie mee. Wattsun pop-up power; hét groene alternatief voor een klein aggregaat!

Van boormachine tot bouwlamp, van laptop tot koffiezetapparaten en van meetapparatuur tot wifi-spot en beveiligingscamera’s; alles met een stekker kan aangesloten worden op het Wattsun lithium-ion batterijsysteem. Geen gedoe meer met het sjouwen van kabels en het aansluiten van een aggregaat, met dit systeem heeft u altijd stroom op plekken waar het stroomnet niet komt

Wattsun Dock

De Wattsun Dock is de basis en bestaat uit een batterij en een omvormer om de opgeslagen energie om te zetten naar 230 Volt met een vermogen tot 2.000 Watt. De capaciteit is 1.400 Wh. Plug uw stekker in en u bent direct voorzien van energie. Op een handige display is alle belangrijke informatie in één opslag te zien; batterijstatus, huidige verbruik in Watt, resterende tijd in uren en minuten en het aantal Packs dat actief is op dat moment. Klik hier voor de technische gegevens.

Wattsun Pack

Meer capaciteit nodig? Stapel een Pack boven op de Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. De Pack bestaat uit batterijen en een slim schakelsysteem dat ervoor zorgt dat de batterijen automatisch en veilig aan elkaar worden gekoppeld. De Pack heeft een capaciteit van 1.600 Wh en kunt u uitbreiden tot 7.800 Wh doordat u 4 Packs kunt stapelen op een Dock. Op de linkerzijde zit een led bar, bestaande uit 5 lampjes, die de batterijstatus aangeeft. Ook tijdens het opladen. De bovenste Pack levert altijd de stroom en wanneer deze leeg is neemt de Pack daaronder het automatisch over. Klik hier voor de technische gegevens.

Voordelen Wattsun systeem
  • Geen uitstoot van stikstof, fijnstof en CO2
  • Geluidloos
  • Stapelbaar tot vijf units hoog (Dock en 4x een Pack) met een totaal vermogen van 7800 Wh
  • Oplaadbaar binnen 5 uur met netstroom of direct via zonnepanelen
  • Zowel voor binnen als buitengebruik
  • Niet groter en zwaarder dan een krat bier

 

Heeft u vragen of wilt u advies? Ons team staat graag voor u klaar.

TIP: Download ons eBook ontdek de kracht van Genpower

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten