Bel (0184) 601 990

Genpower koop noodstroom aggregaten

Genpower is al een kwart eeuw uw betrouwbare partner op het gebied van aggregaten. Voor elke toepassing leveren we het juiste aggregaat, of het nu gaat om een tijdelijke of een vaste stroomvoorziening. Voor tijdelijke stroom op locatie huurt u bij ons de hoogste kwaliteit aggregaten, maar u kunt ze ook kopen als vaste noodstroomvoorziening. Een overzicht van door ons geleverde systemen vindt u onder ‘projecten’.

PO koop banner

Uw aggregaat kopen bij Genpower

Elke situatie is anders en iedere noodstroomvoorziening vraagt een eigen passende oplossing. Van ‘simpele’ noodstroomaggregaten met handmatige bediening tot geavanceerde systemen die automatisch reageren op uitval en terugkeer van de netstroom; we zoeken altijd met u naar de optimale oplossing. Nieuw of gereviseerd, standaard of op maat gemaakt. We brengen uw energiebehoefte in kaart en geven op basis daarvan een eerlijk, deskundig advies over de mogelijkheden en functionaliteiten, passend bij uw budget.

Op maat gemaakte noodstroomvoorzieningen

Wij ontwerpen en bouwen veel van onze aggregaten zelf op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de motor- en besturingstechniek. Voor elke situatie leveren we de meest ideale noodstroomvoorziening. Of het nu gaat om een binnen- of buitenopstelling, in open uitvoering of in een geluiddempende behuizing, voor de industrie, een ziekenhuis of op een schip. Al dan niet met een brandstoftank of kanalen voor koellucht. Alles is mogelijk. Onze systemen worden deskundig geïnstalleerd en desgewenst jarenlang in topconditie gehouden volgens een passend onderhoudscontract.

Altijd een optimale oplossing

Naast nieuwe aggregaten hebben wij doorlopend een aanbod gebruikte en gereviseerde aggregaten. Bovendien beperkt onze specialistische kennis zich niet tot (nood)stroomaggregaten. Regelmatig bouwen wij andere diesel gedreven machines voor onze opdrachtgevers. We laten ons altijd leiden door de behoeften van onze klanten en denken graag met u mee over de optimale oplossing voor u.

Genpower, daar krijg je energie van!