verhuurvloot Genpower breidt uit
Johan Deen

Johan Deen

Verhuurvloot Genpower breidt uit

Denkt u aan Genpower dan denkt u aan verhuur van aggregaten. Niet zo gek met een verhuurvloot van ruim 300 aggregaten in de range van 20 tot 1.500 kVA. Verhuurvloot Genpower breidt uit. Om u nog beter van dienst te zijn, is onze verhuurvloot uitgebreid met een 30-tal QAS 5 aggregaten van Atlas Copco in de range van 100 tot 200 kVA.

Voordelen van QAS-5 aggregaten

Onze nieuwste aggregaten van Atlas Copco biedt u als gebruiker om te beginnen een stillere werking. Daarnaast is de uitstoot minder. Tot slot verbruikt het aggregaat minder brandstof dat resulteert in lagere kosten. Voor u hebben we een aantal voordelen op een rijtje gezet:

Minder geluid
Vandaag de dag zijn er veel klachten over de hoge geluidsemissies van aggregaten. De QAS 5-aggegaten zijn aanmerkelijk stiller en genereren 5-8 dB(A) minder geluid dan vergelijkbare aggregaten. Dit verlaagt het geluid met 20%, afhankelijk van model, toepassing en laadprofiel.

Lagere gebruikskosten
De mobiele QAS-aggregaten zijn uitgevoerd met een Variable Speed Drive (VSD) op de ventilator. Hierdoor is de hoeveel koellucht voor de motor altijd optimaal. Naast een geluidsvoordeel geeft dit ook een aanzienlijke brandstofbesparing, omdat de elektromotor van de fan maar op een fractie van zijn normale vermogen werkt. Daarnaast hebben de aggregaten een regelaar met een PMS (Power Management System) voor het verder optimaliseren van het brandstofverbruik wanneer deze parallel werken.

Kleinere opsteloppervlak
De compacte QAS 5-modellen bieden een opsteloppervlak die tot 20% kleiner is dan vergelijkbare aggregaten. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen.

Opstarten in 5 seconden en parallel schakelen in 55 seconden
Bij netuitval is de vraag naar elektriciteit vaak acuut. Doordat de aggregaten zijn uitgerust met meerderde sockets (stopcontacten) en een aansluitpaneel, kunnen de aggregaten binnen 5 seconden worden opgestart. Ook kunnen de aggregaten in minder dan een minuut met elkaar parallel schakelen wat bijdraagt aan een optimaal energieverbruik en hoge niveaus van redundantie.

Vanaf heden beschikbaar

De QAS 5 aggregaten zijn vanaf heden in het verhuurassortiment beschikbaar. Heeft u vragen of wilt u advies? Ons team staat graag voor u klaar.

TIP: Download hier ons "Productoverzicht verhuur"!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten