Bel (0184) 601 990

Genpower verdeelkasten verhuur

Verdeel- en omschakelkasten huren

Met onze aggregaten is uw stroomvoorziening altijd verzekerd. Om deze elektriciteit veilig en op het juiste moment op de juiste plaatsen te krijgen, hoort daar ook passende distributieapparatuur bij. Met ons ruime assortiment verdeelkasten kunt een brede range aan spanningen en vermogens veilig verdelen. Een omschakelpaneel met netwachter zorgt ervoor dat uw aggregaat automatisch inschakelt als de netstroom wegvalt. Zo heeft u gegarandeerd altijd stroom, waar en wanneer u maar wilt.

PO huur banner

We kunnen u voorzien van verdeelkasten vanaf 32A tot hoofdverdeelkasten van 2.000A. Al onze apparatuur is geschikt voor gebruik in een industriële omgeving of in een buitenopstelling en is eenvoudig te koppelen met onze aggregaten.

Voor het aansluiten van koelcontainers verhuren wij stand-alone reeferpanelen met flexibele en geïsoleerde vermogenskabel. Deze kunnen worden ingezet op schepen, voor opslag op het vaste land, voor industriële doeleinden en bij evenementen. Alle toebehoren die wij verhuren zijn eenvoudig te koppelen met onze aggregaten, ook onze reeferpanelen.

Voor automatische noodovername verhuren wij ATS (Automatic Transfer Switch) kasten. Een ATS kast zorgt ervoor dat bij het wegvallen van de netspanning het aggregaat automatisch inschakelt om spanning te leveren. Deze overname duurt circa 10 tot 15 seconden. Wanneer de netspanning terugkomt wordt onderbroken (circa 60 mSec) teruggeschakeld van de generator naar netstroom. Na een 'cooling down' periode (onbelast bedrijf) van 3 minuten stopt het aggregaat automatisch en staat hij weer stand-by voor een volgende onderbreking van de netspanning.