Bel (0184) 601 990

Genpower aggregaat Evenementen Visuals website overig 1280x370 5

Bij ons huurt u altijd het juiste aggregaat. Wij helpen u snel en vakkundig te kiezen uit onze moderne verhuurvloot van meer dan 300 aggregaten. Al onze huuraggregaten zijn veilig en eenvoudig in gebruik en snel te installeren. We verhuren aggregaten variërend van 20 tot 2.000 kVA en ook in afwijkende spanningen en frequenties. Er staat altijd een passend exemplaar voor u klaar.

 PO huur banner

Cleanergy!

Cleanergy! is ons antwoord op de vraag naar milieuvriendelijke tijdelijke stroomvoorziening. Steeds meer aggregaten in onze verhuurvloot passen in dit concept. De Cleanergy! huuraggregaten hebben een krachtige, betrouwbare en zuinige dieselmotor die minder fijnstof, CO2 en NOx produceert. Hij voldoet daarom aan EPA Tier 3 en EUR stage III A emissie regelgeving.

Super stil

Al onze Cleanergy! aggregaten hebben een schone motor en zijn superstil. Bovendien is er een hybride variant, de Cleanergy Hybride, die nog schoner draait. De Cleanergy! aggregaten zijn geplaatst in een robuuste container of een geluidgedempte omkasting, eventueel met ingebouwde brandstoftank. Dat maakt ze minder gevoelig voor vandalisme en zeer geschikt voor onafgebroken gebruik over langere periodes in een kwetsbare omgeving. Het is ook een oplossing voor gebruik in woonwijken, dicht bij kantoren, of in een gevoelige omgeving als een evenement of een natuurgebied.

Powermanagement

Met onze nieuwe generatie Genpower 200 en 400 kVA huuraggregaten kunt u brandstof besparen door ze slim te schakelen. Deze aggregaten zijn toegerust om ‘smart’ te schakelen en optimaal (gesynchroniseerd) te draaien. Zo kunt u een aantal kleinere aggregaten koppelen. Als u veel energie nodig heeft draaien alle aggregaten voor een optimaal vermogen. Gebruikt u minder stroom? Dan schakelen de laatste aggregaten automatisch uit en bespaart u energie. Dat is Genpower Powermanagement.

Te huren aggregaten

Hieronder vindt u een overzicht van alle aggregaten die wij verhuren. De technische data verschijnt na een klik op het gewenste vermogen. Bent u niet helemaal zeker welk aggregaat het beste bij uw situatie past? Met onze online calculator berekent u welk vermogen u nodig heeft. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met één van onze specialisten. Zij adviseren u graag over het juiste vermogen voor uw project.

Genpower, daar krijg je energie van!