Loadbank huren

Een aggregaat levert niet altijd meer zijn volle vermogen, bijvoorbeeld door vervuiling in het gebruik. Bovendien ontstaat er risico op schade, brand en ongewenste stilstand. Door uw noodstroomsysteem op maximaal vermogen te testen komen de zwakke plekken aan het licht. Een loadbanktest laat zien of uw noodstroomsysteem zijn volle vermogen nog kan leveren.

Verhuur van de beste loadbanks

Wij verhuren de beste loadbanks van het fabricaat Crestchic, in elk vermogen dat u wenst. Onze loadbanks hebben een besturingssysteem dat het mogelijk maakt om meerdere loadbanks te koppelen. Zo ontstaat een grotere belastingcapaciteit. Altijd te bedienen vanuit één enkele KCS100H handbesturing en met behoud van een 1 kW stapresolutie. We leveren onze duurzame en compacte loadbanks in zowel vaste als mobiele opstelling. Ook kunt u voor vermogenskabels in lengtes van 10 t/m 100 meter bij ons terecht.

Advies nodig?

Voor advies over het benodigde vermogen en het uitvoeren van een loadbanktest kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Zo weet u zeker of u aggregaat optimaal functioneert.

Genpower, daar krijg je energie van!

Wat zeggen klanten over Genpower?