Nu echt totaalleverancier: transformatoren huren én kopen bij Genpower
Johan Deen

Johan Deen

Totaalleverancier: transformatoren huren én kopen bij Genpower

Met de toenemende vraag naar transformatoren in de verhuur, kregen we van klanten ook steeds vaker de vraag of zij bij ons een transformator kunnen kopen. Logisch eigenlijk. We leveren aggregaten en daarmee leveren we stroom. Daar horen ook de bekabeling, verdeelkasten, brandstoftanks, loadbanks én transformatoren bij. En het mooie is, we kunnen onze kennis en kunde van het bouwen van aggregaten ook toepassen op transformatoren. Een transformator zet je immers niet zomaar buiten, daar moet wel een goede behuizing omheen. Voor de veiligheid en uit bescherming tegen regen, wind en diefstal. Nu zijn we echt totaalleverancier: transformatoren huren én kopen bij Genpower. Wat doen we voor uw?

Laten we even vooropstellen dat we niet uniek zijn met het leveren van transformatoren. Leveranciers van transformatoren zijn er meer in Nederland.

Wat wel uniek is: onze totaaloplossingen.

Compleet uitgerust voor uw toepassing

Er zijn bedrijven die transformatoren wel verhuren maar niet verkopen en er zijn bedrijven die ze wel verkopen maar niet verhuren. Wij doen allebei en leveren daarbij ook nog alle toebehoren. 

U koopt een transformator immers altijd met een reden. U heeft een bepaalde toepassingen in uw hoofd. Wij zorgen ervoor dat we de transformator compleet uitgerust voor die toepassing bij uw leveren, of u nu huurt of koopt. 

Welke transformator past het best?

Het werkt eigenlijk precies zoals bij de verhuur en verkoop van onze aggregaten: we leveren altijd maatwerk. Dat wil zeggen dat we doorvragen als u ons belt, zodat we mee kunnen denken over wat u nodig heeft.

Onze eigen verhuurvloot bestaat uit transformatoren van 230V tot 690V (laagspanning). We merken dat de vraag naar deze transformatoren groot is, maar krijgen ook steeds meer aanvragen in de midden- en hoogspanning, vooral in combinatie met loadbanks, bijvoorbeeld voor het testen van generatoren aan boord van schepen. Voor deze hogere spanningen (midden- en hoogspanning) werken wij samen met hierin gespecialiseerde partners. Samen met hen bieden we ondersteuning bij de bekabeling en het aansluiten van de midden- en hoogspanning. Zij beschikken over de speciale gereedschappen en certificaten die nodig zijn om dit te kunnen en mogen uitvoeren.

Welk soort behuizing wilt u?

We bespreken ook met u waar u de transformator neerzet. Onze transformatoren zijn altijd uitgevoerd met een omkasting. Afhankelijk van het vermogen is dit meestal een eenvoudige kast of een 10 of 20 ft. container, die ervoor zorgt dat buitenstaanders er niet zomaar bij kunnen en goed beschermd is tegen regen en wind. Is het voor u belangrijk dat die container een specifieke kleur krijgt, bijvoorbeeld de kleur van de huisstijl van uw bedrijf? Dat is geen probleem, dat regelen we voor u.

We bouwen de transformator in de container in met de juiste aansluitingen en ventilatie, zodat u deze bij levering meteen in kunt zetten.

Transformator huren of kopen?

We denken ook met u mee over de opties huren en kopen. Wat is de betere keuze voor de transformator die u nodig heeft? Wij rekenen dit graag voor u uit. Logischerwijs is het vaak zo dat als u voor langere tijd een transformator nodig heeft, kopen waarschijnlijk een goede optie is. Op de langere termijn is dat vaak voordeliger dan huren.

Alle toebehoren erbij

Zoals gezegd, u heeft natuurlijk een specifieke toepassing voor de transformator in gedachten. Wij verhuren en verkopen bijvoorbeeld veel transformatoren aan bedrijven die machines bouwen die op andere spanningen werken. En aan scheepswerven waar op een andere spanning aan schepen wordt gewerkt. Wellicht heeft u daarvoor ook een (noodstroom)aggregaat nodig, een brandstoftank, kabelgoten en kabelbescherming, omschakelpanelen, verdeelkasten of verlengkabels. Voor al die producten en toebehoren kunt u bij ons terecht. Wij zijn echt een totaalleverancier als het om (nood)stroom gaat.

Alle basisgegevens altijd voorhanden

Heeft u uw keuze gemaakt en leveren wij de transformator uit, dan slaan we alle basisgegevens bij ons op door datasheets te maken met foto’s en andere belangrijke documenten. Bij vragen of problemen hebben wij dan meteen alle gegevens paraat en kunnen we u direct helpen. Bijvoorbeeld als u exact eenzelfde product bij ons wilt huren.

Dus heeft u een transformator nodig: bel, mail of app ons, wij helpen u graag. Koop en huur, het kan allebei. Want energie geven, dat is wat wij willen. Letterlijk: met betrouwbare, zuinige en stille aggregaten en toebehoren. En figuurlijk: door u zó goed te helpen dat we uw verwachtingen overtreffen en u er energie van krijgt. Hopelijk tot snel!

TIP: Download hier ons eBook "ontdek de kracht van Genpower"!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten