Genpower_Super stille aggregaten voor Boskalis
Johan Deen

Johan Deen

Super stille aggregaten voor Boskalis

Genpower heeft twee super stille aggregaten van 20 en 40 kVA geleverd aan Boskalis Nederland. Deze aggregaten hebben een geluidsniveau van slechts 51 (!) dB(A). Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor gebruik in woongebieden of stilte gebieden.

De grote ingebouwde 1000 liter brandstoftank staat garant voor onafgebroken gebruik voor langere periodes. Doordat ze geplaatst zijn in een robuuste 10 ft. container zijn ze tevens minder gevoelig voor vandalisme en diefstal.

Leuk om te weten

Een normaal aggregaat brengt gemiddeld 65 tot 70 dB(A) voort. Dit is vergelijkbaar met een stofzuiger, harde tv of meerdere mensen die telefoneren. De super stille aggregaten van Boskalis produceren slechts 51 dB(A). Je kunt dit vergelijken met een koelkast die aanslaat, een auto die voorbij rijdt of een koffieapparaat die pruttelt.

Stroomberekening

Wilt u ook checken welk vermogen u nodig heeft voor uw aggregaat? Maak dan een stroomberekening via onze online calculator. Uiteraard kunt u ons ook bellen of appen via telefoonnummer: 0184-601990

TIP: Download hier ons productoverzicht 'Verkoop'

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten