Samenwerking Genpower en Hoolwerf Heiwerken: “Het wordt gewoon geregeld.”
Arné van der Wiel

Arné van der Wiel

Samenwerking Genpower en Hoolwerf Heiwerken: “Het wordt gewoon geregeld.”

Toen Hoolwerf Heiwerken in 2005 een aggregaat nodig had, kreeg Genpower een telefoontje. Of we snel een aggregaat konden leveren. Sinds die tijd heeft Hoolwerf meerdere aggregaten gehuurd, maar uiteindelijk ook aggregaten gekocht. Een interview met Albert Hoolwerf, eigenaar van Hoolwerf Heiwerken: “Het wordt gewoon geregeld door Genpower en dat voelt goed.”

Met een eigen machinepark en technieken helpt Hoolwerf o.a. aannemers en bedrijven in de industrie met trillingvrije funderingstechnieken. Die specialisatie bestaat sinds 2006, maar het bedrijf bestaat al ruim 22 jaar. Aggregaten worden ingezet op bouwplaatsen waar geen stroom is. Vroeger legde zij dit bij de aannemer neer, maar het bleek al snel beter om dit zelf te regelen. Zonder stroom immers geen machines die kunnen draaien.

Gaat niet, bestaat niet
Albert Hoolwerf is trots op zijn bedrijf. Zijn motto? Gaat niet, bestaat niet. Met die instelling, de juiste kennis en de nieuwste technieken zijn zij het aanspreekpunt op het gebied van heiwerken. Over de samenwerking met Genpower vertelt Albert: “Het voelde eigenlijk gelijk goed. Het zijn hele eerlijke mensen. Een man een man, een woord een woord. Tegenwoordig wil iedereen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten met een hoge servicegraad. Dat kan niet. Zo werk ik zelf ook niet dus zoek ik dat ook terug in mijn partners.”

Van huren naar koop
Hoolwerf Heiwerken huurde altijd aggregaten bij Genpower, maar besloot over te gaan op koop. “Tot 2016 huurde wij aggregaten, maar uiteindelijk bleek het financieel aantrekkelijker om ze zelf te kopen. Ik heb nu vier Inmesol aggregaten van 60 kVA staan. Voordat ik er 1 kocht mocht ik eerst proefdraaien. Dit beviel eigenlijk zo goed dat we deze gekocht hebben. Het is een robuust aggregaat en ik krijg nooit klachten over geluid.”

Het wordt gewoon geregeld
“Ik ben dik tevreden hoe de samenwerking verloopt met Genpower. Als ik een probleem heb, dan lossen ze het gewoon op. Ook bij een storing, dan hebben ze altijd een huuraggregaat op voorraad en dan wordt het ook geregeld. Net als het onderhoud. Gewoon mouwen opstropen en gaan! Zo zijn wij ook. En zoals wij zelf werken, zoeken wij ook terug bij een ander.”

TIP: Download onze productoverzicht verkoop!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten