Onze nieuwe collega: Roëlle de Jager. “De afwisseling van mijn werk is superleuk.”
Johan Deen

Johan Deen

Roëlle de Jager: “De afwisseling van mijn werk is superleuk.”

Onze klanten energie geven, daar worden wij blij van. We overtreffen dan ook graag hun verwachtingen. We proberen net dat stapje extra te zetten dat u niet van anderen gewend bent. Dat lukt ons natuurlijk niet zonder goede mensen die precies begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Daarom zetten we deze keer onze nieuwe collega in de spotlight; Roëlle de Jager. “De afwisseling van mijn werk is superleuk.”

Roëlle werkt sinds 1 februari bij Genpower. Hiervoor werkte zij bij een technische groothandel waar o.a. ook aggregaten werden verkocht. Bij Genpower is zij een echte duizendpoot. “Ik doe een stukje boekhouding, personeelszaken en de marketingcommunicatie. En daarnaast ondersteun ik mijn collega’s waar nodig”, aldus Roëlle.

Hoe ben je bij Genpower terecht gekomen?

“Ik ben gebeld door mijn oud-collega Arné. Hij vertelde mij dat ze bij Genpower een duizendpoot met marketingervaring zochten en dat sprak mij aan. In mijn vorige baan was ik managementassistent en was ik al verantwoordelijk voor veel verschillende werkzaamheden. Na mijn gesprek met Johan was ik meteen enthousiast. Het leuke is de diversiteit in het werk, maar vooral de sfeer sprak mij enorm aan.”

Waar krijg jij energie van?

“Bij Genpower doen we alles met elkaar. Het is een hecht team. De collega’s zijn gezellig en iedereen is aardig voor elkaar. We lachen met elkaar en we delen dingen met elkaar. En niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Maar waar ik echt energie van krijg is toch wel mijn werk. De afwisseling is superleuk, ik leer iedere dag bij en ik geniet echt als we weer meer volgers op sociale media hebben. Dan zie ik dus echt resultaat van mijn werk.”

Hoe beleef jij je werk tijdens de coronacrisis?

“Ik werk nu een half jaar bij Genpower, waarvan het grootste gedeelte in het coronatijdperk. Ik heb daar weinig last van ondervonden. Ik kijk uit naar de activiteiten die gelukkig weer doorgaan straks in het najaar. Zoals een beurs. Ik kan niet wachten om hier alles voor te regelen”.

TIP: Download de casebundel en bekijk onze projecten!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten