Scheepvaart & Offshore

Genpower verhuurt gebruiksklare aggregaten voor scheepvaart en offshore. Maar we denken ook graag mee over specialistische op maat gemaakte systemen. Wij verhuren aggregaten met motoren volgens EPA Tier 2 in DNV 2.7-1 containers of gecertificeerde offshore frames. De apparatuur is te synchroniseren met het boordnet.

Voor koelschepen leveren wij speciale reeferpanelen met flexibele en geïsoleerde vermogenskabels. Alle toebehoren die wij verhuren zijn eenvoudig te koppelen met onze aggregaten. Zo kunnen we altijd een passend systeem voor u samenstellen dat voldoet aan alle normen voor de scheepvaart en offshore.

Tijdelijke stroomvoorziening scheepsbouw

Ook tijdens de bouwfase van de schepen verhuren wij aggregaten en toebehoren voor diverse toepassingen. Of het schip nu wel, of nog niet in het water ligt. Denk aan het testen van de boordgeneratoren met onze loadbanks, het spoelen van leidingen of het testen van bijvoorbeeld de airconditioning.

Onze service-engineers zijn 24/7 beschikbaar voor ondersteuning of onderhoud aan de verhuurde apparatuur. We staan dus altijd klaar zodra uw schip in de haven ligt. Graag adviseren onze specialisten u over onze aggregaten en andere oplossingen voor de scheepvaart & offshore-industrie.

Genpower, daar krijg je energie van! Aggregaten voor scheepvaart en offshore industrie

Projecten Scheepvaart en Offshore

Ampelmann Operations

Marine Power Drechtsteden

Wat zeggen klanten over Genpower?