Genpower_Reduceer geluidsoverlast met de Cleanergy! FQ geluidsdoeken
Tom van 't Hoog

Tom van 't Hoog

Reduceer geluidsoverlast met de Cleanergy! FQ geluidsdoeken

Tot wel 20 dB geluidreductie met de Cleanergy! FQ geluidsdoeken

Waar gewerkt wordt, is geluid. En geluid kan leiden tot geluidsoverlast voor omwonenden maar ook voor uw werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een bouwplaats waar aggregaten, pompen of boormachines draaien. Al met al een hoop geluid. Om geluid te beperken van het aggregaat bieden wij verschillende oplossingen. Reduceer geluidsoverlast met de Cleanergy! FQ geluidsdoeken. Dit zijn akoestische geluidsdoeken om lawaai tot wel 20 dB te reduceren.

De impact van klachten over geluidshinder groeit. Wie veel lawaai maakt kan rekenen op boze omwonenden of zelfs politie op de vloer. Maar ook is het van belang om uw medewerk(st)ers zoveel mogelijk tegen geluid te beschermen. Met de Cleanergy! FQ geluidsdoeken voegen wij een extra product toe om geluidshinder rondom uw project te verminderen.

Akoestische geluidsdoeken

De akoestische geluidsdoeken voorkomen dat geluid door het scherm heengaat. Door strategische plaatsing van deze geluidsdoeken kunt u geluidsbronnen isoleren en zorgt u ervoor dat lawaai de omgeving niet bereikt. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante opstelling om uw aggregaat heen.

De akoestische geluidsdoeken zijn gemaakt van PVC. Aan de binnenzijde is deze gevuld met een absorptiepakket van gerycled materiaal. Hiertussen zit een massalaag die zorgt voor een optimale geluidreductie.

De afmetingen zijn 1950 x 1200 mm. Om een standaard bouwhek (B x H = 3,5 x 2,0) te bedekken zijn drie geluidsdoeken nodig. Indien de constructie geschikt is, zijn de geluidsdoeken ook geschikt als dak. Bevestigingshaken en elastieken worden standaard meegeleverd.

Voordelen:
  • Hoge geluidreductie, tot 20 dB (afhankelijk van brongeluid, omgeving, meetpositie en mate van afscherming)
  • Vandalismebestendig
  • Brandvertragend
  • Eenvoudig door één persoon te monteren
  • Eenvoudig te transporten
  • Ruimtebesparend en voordeliger dan alternatieven
  • Onderhoudsarm, eenvoudig te reinigen

Wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord! Of download onze flyer.

TIP: Download ons Productoverzicht verhuur

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten