Tot wel 20 dB geluidreductie met de Cleanergy! FQ geluidsdoeken

Waar gewerkt wordt, is geluid. En geluid kan leiden tot geluidsoverlast voor omwonenden en werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een bouwplaats waar aggregaten, pompen of boormachines draaien. Al met al een hoop geluid. Om geluid te beperken van het aggregaat bieden wij verschillende oplossingen, maar we voegen er nu een extra product aan toe; Cleanergy! FQ geluidsdoeken. Dit zijn akoestische geluidsdoeken om lawaai tot wel 20 dB te reduceren.

De impact van klachten over geluidshinder groeit. Wie veel lawaai maakt kan rekenen op boze omwonenden. Maar ook is het van belang om uw medewerkers zoveel mogelijk tegen geluid te beschermen. Met de Cleanergy! FQ geluidsdoeken voegen wij een extra product toe om geluidshinder rondom uw project te verminderen.

Akoestische geluidsdoeken
De geluidsdoeken voorkomen dat geluid door het scherm heengaat. Door strategische plaatsing van deze geluidsdoeken kunt u geluidsbronnen isoleren en zorgt u ervoor dat lawaai de omgeving niet bereikt. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante opstelling om uw aggregaat heen.

De akoestische geluidsdoeken zijn gemaakt van PVC. Aan de binnenzijde is deze gevuld met een absorptiepakket van gerycled materiaal. Hiertussen zit een massalaag die zorgt voor een optimale geluidreductie.

De afmetingen zijn 1950 x 1200 mm. Om een standaard bouwhek (B x H = 3,5 x 2,0) te bedekken zijn drie geluidsdoeken nodig. Indien de constructie geschikt is, zijn de geluidsdoeken ook geschikt als dak. Bevestigingshaken en elastieken worden standaard meegeleverd.

Voordelen:

Wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!