Bel (0184) 601 990

Via deze website worden persoonsgegevens verwerkt. Genpower hecht grote waarde aan het zorgvuldig verwerken en beveiligen van deze gegevens.

Bij deze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening  Gegevensbescherming (AVG) stelt. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel wij dat doen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018. De meest recente versie vindt u op deze pagina.

Gebruik van persoonsgegevens

Wanneer u op deze website een formulier invult laat u gegevens bij ons achter. Hier zitten ook persoonsgegevens bij. Ook gebruiken wij persoonsgegevens bij het leggen van contact in het geval van een vraag/contactverzoek. Wij gebruiken alleen de persoonsgegevens die u rechtstreeks aan ons verstrekt, in het kader van de door u gevraagde dienst of gewenste actie, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

Naam en contactgegevens. We verzamelen voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en andere soortgelijke contactgegevens.

Statistieken. We verzamelen statistieken van Google Analytics en HubSpot. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, IP-adres, websitegedrag, besturingsprogramma dat gebruikt wordt en de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website te optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem.

Daarnaast verzamelen we ook bepaalde statistieken wanneer u onze e-mails leest. Het gaat hier om informatie over het aantal keren dat op een link in onze e-mails geklikt wordt. We gebruiken deze gegevens om onze mailings te verbeteren of eventuele problemen correct te kunnen analyseren.

Het gebruik maken van formulieren

Op onze website maken wij gebruik van formulieren voor de volgende doeleinden:

  • Inschrijven blog;
  • Contactformulier;
  • Verstrekken van content.

Uw persoonlijke gegevens zoals naam en e-mailadres worden hierbij opgeslagen en wij kunnen u per e-mail en/of telefoon benaderen voor commerciƫle doeleinden. U kunt uzelf te allen tijde afmelden via een link in deze e-mails of door contact met ons op te nemen.

Verstrekking aan derden

Verzamelde gegevens worden met grote zorgvuldigheid behandeld. Uw gegevens worden niet verkocht aan derden. Wel kan het zijn dat uw gegevens worden gedeeld met onze directe partners Systony en HubSpot. Zij zullen uw gegevens voor statistische doeleinden gebruiken en zullen u niet zonder toestemming benaderen noch uw gegevens delen met derden.

Overige systemen

Wij gebruiken de volgende systemen om support te leveren, te analyseren, te meten, te herkennen en te herleiden: 

  • HubSpot: helpt ons om bezoekers te herkennen, (geautomatiseerde) emails te versturen en om te zien welke pagina's bezocht worden.
  • Het gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die op uw computer worden opgeslagen. Deze bestanden bevatten informatie over uw websitebezoek. Zodra u onze website voor het eerst bezoekt wordt er een cookie geplaatst op uw computer. Bij een volgend bezoek kunnen we u herkennen aan de cookie die tijdens een eerder bezoek geplaatst is. De informatie uit deze cookies gebruiken wij om uw surfgedrag op onze site vast te leggen en daarmee onze website te verbeteren.

Recht op inzage, rectificatie of verwijdering van persoonsgegevens

Als gebruiker van deze website heeft u het recht om de gegevens die we over u verzamelen in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Wilt u deze gegevens inzien, laten corrigeren of verwijderen dan kun u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bewaartermijn persoonsgegevens

De persoonsgegevens worden bewaard voor 3 jaar of anders zo lang als nodig om de gevraagde dienst(en) en producten te leveren. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als er klachten zijn over de verwerking van persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


Deze statement is opgesteld door:
Johan Deen, Genpower BV