Bel (0184) 601 990

Genpower huur aggregaten

Wij helpen bedrijven die tijdelijk energie nodig hebben snel en vakkundig aan het juiste aggregaat. Voor elke toepassing hebben we een passende stroomvoorzieningen van hoge kwaliteit. U kunt onze aggregaten huren voor tijdelijke stroom op locatie, maar ook kopen als vaste noodstroomvoorziening bij netuitval. Geen onnodige administratieve rompslomp, één telefoontje en we regelen het voor u.

Altijd een oplossing: standaard of op maat gemaakt

Veel van onze aggregaten ontwerpen en bouwen we zelf. Op basis van de behoefte van onze klanten en onze specialistische kennis bouwen en leveren we een breed assortiment aggregaten voor verschillende toepassingen. Door de grote variëteit aan vermogen, van 20 tot 2000 kVA, kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. Of het nu gaat om een gebruiksklare standaardoplossing of een compleet systeem op maat.

Service die uw verwachting overtreft

Vanzelfsprekend zijn al onze aggregaten efficiënt en betrouwbaar. Onze echte toegevoegde waarde zit in onze service. We kennen onze klanten en denken graag met u mee over de beste oplossing. We zijn 24 uur per dag beschikbaar voor service en zijn zo ingericht dat we supersnel kunnen schakelen als dat nodig is. We zetten graag dat stapje extra om u verwachting waar te maken of zelfs te overtreffen.

Genpower, daar krijg je energie van!