Ontdek de kracht van de Inmesol Rental aggregaten
Johan Deen

Johan Deen

Ontdek de kracht van de Inmesol Rental aggregaten

Genpower is distributeur van Inmesol aggregaten in Nederland. Dat wil zeggen dat wij de kwaliteitsaggregaten van het merk Inmesol leveren en installeren. En daar zijn we trots op! De aggregaten zijn bij ons te koop in twee uitvoeringen: de Rental en de Industrial (noodstroomaggregaat) versie. In dit artikel ga ik in op de aggregaten uit de Inmesol Rental-serie.

De aggregaten van Inmesol zijn robuust, compact en van de hoogste kwaliteit. Het design zorgt voor een eenvoudige bediening waardoor onderhoud aan het aggregaat eenvoudig is. Inmesol heeft een eigen R&D afdeling. Hierdoor worden de producten continu geoptimaliseerd en zijn ze voorzien van de nieuwste technieken. Belangrijk uitgangspunt is de verdere vermindering van CO2-uitstoot én geluid.

De Rental-serie richt zich op het leveren van tijdelijke stroom. Deze aggregaten zijn verkrijgbaar in een vermogensrange van 22kVA tot 550kVA. Zo zijn ze geschikt voor projecten in de bouw & infra, industrie, scheepvaart en offshore, IT & telecom en op evenementen. Hieronder neem ik enkele karakteristieken van de Inmesol Rental onder de loep:

Inmesol Rental aggregaten zijn stiller en schoner

De Rental-serie kenmerkt zich door haar geluidgedempte constructie. Zo is de omkasting geïsoleerd aan de hand van een dikke laag Rockwool. Ook is er goed nagedacht over hoe de aangezogen lucht door het aggregaat wordt geleid. Deze maatregelen resulteren in een flinke reductie in geluid. Om het geluidsniveau nóg verder te beperken beschikken aggregaten over dikke deuren en een ingebouwde uitlaatdemper. De Inmesol aggregaten voldoen aan de Europese regelgeving voor geluidsemissies én uitstoot van uitlaatgassen (emissienorm Euro Stage IIIA).

Inmesol Rental aggregaten zijn robuust

Door haar robuuste en goed geïsoleerde omkasting is het Inmesol Rental aggregaat ideaal voor buitenopstellingen en bestand tegen zware weersomstandigheden. Het bedieningspaneel is door een vergrendelde deur beschermd tegen regen, schade en ongewenste toegang. Daarnaast werkt het aggregaat met een uitneembare startsleutel om ongeoorloofd gebruik tegen te gaan. De stalen delen van de omkasting zijn behandeld met een bijzondere coating die weerstand biedt tegen ultraviolette straling. Bovendien is er thermische isolatie aangebracht om het aggregaat te beschermen tegen hoge- en lage temperaturen.

De Inmesol Rental beschikt over een zwaar fundatieframe die de omkasting, de socketbox en het bedieningspaneel beschermt tegen schade tijdens het transport. Dit frame heeft ogen aan de uiteinden om het aggregaat naar de vrachtwagen te slepen. Deze ogen worden ook gebruikt om het aggregaat goed vast te zetten tijdens het transport.

Inmesol Rental is praktisch en eenvoudig in gebruik

De Inmesol Rental aggregaten zijn uitgerust met een 24-uurs brandstoftank met inwendige versterkingen voor extra veiligheid. Deze interne brandstoftank is geplaatst in een opvangbak met ruime opslagcapaciteit. Maar ook aan gebruiksvriendelijkheid is gedacht, want dit type aggregaat is uitgerust met brede toegangsdeuren waardoor bediening en onderhoud makkelijker worden. Het transport en de plaatsing van het aggregaat worden vergemakkelijkt door de grote heftruck-pockets en een hijsoog. Met dit hijsoog wordt de stabiliteit en veiligheid gewaarborgd bij het laden en lossen. De Inmesol Rental serie staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De aggregaten zijn stiller, schoner, veiliger en beschikken altijd over de laatste technologieën.

Wil je meer informatie over onze Inmesol koopaggregaten? Neem contact met ons op of download dan ons Productoverzicht Verkoop.

TIP: Download productoverzicht 'Verkoop'

Dit bericht delen

© All rights reserved

Ontwikkeld door YOOKY, smart concepts

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.