Ontdek de kracht van de Inmesol Rental aggregaten
Johan Deen

Johan Deen

Ontdek de kracht van de Inmesol Rental aggregaten

Genpower is distributeur van Inmesol aggregaten in Nederland. Dat wil zeggen dat wij de kwaliteitsaggregaten van het merk Inmesol leveren en installeren. En daar zijn we trots op! De aggregaten zijn bij ons te koop in twee uitvoeringen: de Rental en de Industrial (noodstroom aggregaat) versie. Ontdek de kracht van de Inmesol Rental aggregaten in deze blog.

Kenmerken van Inmesol aggregaten; robuust, compact en van de hoogste kwaliteit. Het design zorgt voor een eenvoudige bediening. Daardoor is onderhoud aan het aggregaat eenvoudig. Inmesol heeft een eigen R&D afdeling. Hierdoor worden de producten continu geoptimaliseerd en zijn ze voorzien van de nieuwste technieken. Belangrijk uitgangspunt is de verdere vermindering van CO2-uitstoot én geluid.

De Rental-serie richt zich op het leveren van tijdelijke stroom. Verkrijgbaar in een vermogensrange van 22kVA tot 550kVA. Inzetbaar voor projecten in de bouw & infra. Maar ook industrie, scheepvaart en offshore. Natuurlijk mag IT & telecom en evenementen niet ontbreken in dit lijstje.

Inmesol Rental aggregaten zijn stiller en schoner

De Rental-serie kenmerkt zich door haar geluidgedempte constructie. Zo is de omkasting geïsoleerd aan de hand van een dikke laag Rockwool. Ook is er goed nagedacht over hoe de aangezogen lucht door het aggregaat wordt geleid. Deze maatregelen resulteren in een flinke geluidsreductie. Om het geluidsniveau nóg verder te beperken beschikken de aggregaten over dikke deuren. Evenals een ingebouwde uitlaatdemper. Hierdoor voldoen de aggregaten aan de Europese regelgeving voor geluidsemissies én uitstoot van uitlaatgassen (emissienorm Euro Stage IIIA).

Inmesol Rental aggregaten zijn robuust

De Inmesol Rental aggregaten zijn ideaal voor buitenopstellingen. Ook zijn ze bestand tegen zware weersomstandigheden. Het bedieningspaneel is door een vergrendelde deur beschermd tegen regen. Maar ook schade en ongewenste toegang. Daarnaast werkt het aggregaat met een uitneembare startsleutel. Zo voorkom je ongeoorloofd gebruik. De stalen delen van de omkasting zijn behandeld met een bijzondere coating die weerstand biedt tegen ultraviolette straling. Bovendien is er thermische isolatie aangebracht om het aggregaat te beschermen tegen hoge- en lage temperaturen.

De Inmesol Rental beschikt over een zwaar fundatieframe die de omkasting, de socket box en het bedieningspaneel beschermt tegen schade tijdens het transport. Dit frame heeft ogen aan de uiteinden. Hierdoor kun je het aggregaat gemakkelijk verplaatsen. Deze ogen worden ook gebruikt om het aggregaat goed vast te zetten tijdens het transport.

Inmesol Rental is praktisch en eenvoudig in gebruik

De Inmesol Rental aggregaten zijn uitgerust met een 24-uurs brandstoftank. Inwendig zijn deze versterkt voor extra veiligheid. Deze interne brandstoftank is geplaatst in een opvangbak met ruime opslagcapaciteit. Maar ook aan gebruiksvriendelijkheid is gedacht. Zo is dit type aggregaat uitgerust met brede toegangsdeuren. Daardoor is bediening en onderhoud gemakkelijk. Het transport en de plaatsing van het aggregaat worden vergemakkelijkt door de grote heftruck-pockets en een hijs oog. Daardoor wordt de stabiliteit en veiligheid gewaarborgd bij het laden en lossen. De Inmesol Rental serie staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid maar ook gebruiksgemak. De aggregaten zijn stiller, schoner, veiliger en beschikken daarnaast altijd over de laatste technologieën.

Wil je meer informatie over onze Inmesol koopaggregaten? Neem contact met ons op of download dan ons Product overzicht Verkoop.

TIP: Download productoverzicht 'Verkoop'

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten