Onze opdrachtgevers energie geven: dat is wat wij willen! Letterlijk: met betrouwbare, zuinig en stille aggregaten. En figuurlijk: door u zo goed te helpen dat we uw verwachtingen overtreffen en u er energie van krijgt. Dat betekent dat we het proces van het huren of kopen van een aggregaat tot in de puntjes hebben geregeld. U bent bij ons geen onnodige tijd kwijt aan papierwerk en andere randzaken. Sterker nog, we regelen meer dingen dan u verwacht. En gaat er toch iets mis, dan lossen we het direct op. Ook als het probleem ons niet direct is aan te rekenen. Dat doen wij voor onze klanten. Gewoon, omdat we vinden dat dit zo hoort.

Investeren in innovatie

Om toonaangevend te zijn en te blijven in de verhuur en verkoop van stroomaggregaten, investeren we continue duurzaam in onze producten, dienstverlening en het vakmanschap van onze medewerkers. Door onze sectorspecifieke kennis, ervaring en klanten uit vele vakgebieden, ontwikkelen we steeds nieuwe en verbeterde producten en diensten die optimaal aansluiten bij uw behoeften.

Altijd een passende totaaloplossing

Onze aggregaten leveren we in combinatie met een groot assortiment eenvoudig te koppelen randapparatuur. Daarmee maken we elke opstelling perfect passend voor elke situatie of branche. Of het nu een standaard aggregaat is of een op maat gemaakt systeem, voor industrie, scheepvaart, bouw, telecom of de evenementensector; we leveren altijd een totaaloplossing die aan al uw eisen en wensen voldoet.

De klant voorop

Op ieder moment van de dag kunt u rekenen op de hulp en ondersteuning van onze specialisten. Door onze grote verhuurvloot van ruim 300 aggregaten in de vermogensrange van 20 tot 2000 kVA kunnen wij uit voorraad, snel en alert reageren op uw vraag. We doen er alles aan om te zorgen dat u met onze producten en diensten uw doelstellingen realiseert:

  • Door altijd de beste en voordeligste oplossing voor uw energiebehoefte te bieden.
  • Door u tijdig en correct te helpen als u onze ondersteuning nodig heeft.
  • Door u te ontzorgen met aanvullende diensten die daadwerkelijk waarde creëren: advies, 24/7 servicegarantie, brandstofmanagement, monitoring op afstand, planning en transport en beschikbaarheidscontracten.
 
 

Wat zeggen klanten over Genpower?