Kwaliteit & Veiligheid bij Genpower

Wij zijn sinds 1994 gecertificeerd volgens de norm NEN-ISO 9001:2015. In de praktijk betekent dit voor u dat het hele proces van het verhuren van tijdelijk stroomvoorzieningen van A tot Z goed geregeld is.

Door het vertalen van alle werkzaamheden in concrete procedures is een efficiënte manier van werken met een hoge kwaliteit gegarandeerd. U heeft de garantie dat de aggregaten en toebehoren volgens de hoogste kwaliteitsnorm bij u worden afgeleverd en geïnstalleerd.

We doen er alles aan om een veilige en gezonde werk- en leefomgeving te realiseren. Dit doen wij met onze producten, maar ook door onze manier van werken op de eigen locatie én die van de klant. Het succes van deze inspanningen is terug te zien in een zeer laag verloop en ziekteverzuim van ons personeel.

ISO 9001

Genpower is al vanaf 1994 ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een krachtig managementinstrument voor kwaliteitsverbetering. Wij geloven dat kwaliteit en duurzaamheid uitstekend samengaan en elkaar zelfs kunnen versterken. Bewuste keuzes maken zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit, daar ligt de uitdaging. Download hier ons NEN-ISO 9001:2015 certificaat.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) en de Checklist Aannemers. Dit is bedoeld om een organisatie veilig te laten werken. We doen nu eenmaal werk wat af en toe risico’s met zich meebrengt. We zijn dan ook trots op onze VCA* certificering. Download hier ons VCA* 2017/6.0 certificaat.

Daarnaast zijn onze service engineers en chauffeurs in het bezit van het VCA certificaat en volgen periodiek de herhalingscursus. De uitrusting en apparatuur worden conform VCA periodiek gekeurd en indien nodig tijdig vervangen.

ADR

Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen moeten zowel het voertuig als de bestuurder aan strenge Europese voorwaarden voldoen. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een ADR certificaat en onze voertuigen worden elk jaar uitgebreid ADR gekeurd. ADR is een Europese overeenkomst voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Wij inventariseren daarnaast jaarlijks onze CO2 footprint en stellen een RI&E plan- én een plan van aanpak op met maatregelen om risico’s weg te nemen of zoveel mogelijk te beperken.

Wat zeggen klanten over Genpower?