Genpower_Jan Wim: Het hechte team spreekt mij aan.
Johan Deen

Johan Deen

Jan Wim: “Het hechte team spreekt mij aan.”

Onze toegevoegde waarde hier bij Genpower zit in onze service. We proberen altijd net dat stapje extra te zetten dat u niet van anderen gewend bent. Dit lukt ons niet zonder onze fantastische medewerkers, die precies weten wat onze klanten nodig hebben. Daarom zetten we ze een-voor-een in het zonnetje. Dit keer is onze nieuwe collega Jan Wim aan de beurt. “Het hechte team spreekt mij aan.”

Jan Wim is 36 jaar en woont in Groot Ammers. Sinds een aantal maanden is hij bij ons aan het werk. Dagelijks vervoert hij aggregaten en aanverwante producten. Met veel enthousiasme vertelt hij over de Genpower en zijn werkzaamheden.

De klant is blij als hij weer stroom heeft

“De snelheid van onze dienstverlening komt mede tot stand doordat wij een klein hecht team hebben. Als de klant direct een aggregaat nodig heeft, dan zijn we altijd snel ter plekke. Dat vind ik ook de mooiste opdrachten, want die klant is altijd enorm blij als wij aan komen rijden en hij weer stroom heeft. Is het iemand die nieuw is, dan leg ik ook graag even uit hoe alles werkt”.

Afwisselend werk

Wat de dag brengt, weet Jan Wim nooit van tevoren. “Einde dag kijkt hij altijd in de planning, maar dit kan de volgende dag zomaar weer anders zijn. In de ochtend laadt hij de aggregaten en gaat op pad. “We hebben mooie vrachtwagens en een eigen autolaadkraan dus we kunnen zelf laden en lossen. “Heb ik even geen ritje, dan help ik de afdeling Verhuur. Ik maak dan sets klaar en sorteer de kabels of ik verricht een kleine service beurt. Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk.”

Hecht team

Energie krijgt Jan Wim van het hechte team en sfeer van Genpower. “We werken in een hecht team en hebt met iedereen contact. En iedereen helpt elkaar als dat nodig is. Omdat het team klein is, hebben we korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Ideaal voor onze klanten ook!”

TIP: Download de casebundel en bekijk onze projecten!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten