Genpower_“Als de klant blij is, dan ben ik dat ook”, aldus Dirk
Johan Deen

Johan Deen

“Als de klant blij is, dan ben ik dat ook”, aldus Dirk

We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten en zijn zo ingericht dat we supersnel kunnen schakelen. We proberen ook altijd net dat stapje extra te zetten dat u niet van anderen gewend bent. Dat lukt ons natuurlijk niet zonder topmensen die precies begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Daarom zetten we, eigenlijk onszelf ;-), hier een-voor-een in het zonnetje. Deze keer de eer aan chauffeur Dirk Blom.

Dirk is 64 jaar en al meer dan 23 jaar chauffeur bij Genpower. Dagelijks vervoert hij aggregaten en aanverwante producten. Zijn hele leven werkt Dirk al in de aggregatenbranche. Hij kan dan ook met veel enthousiasme over de producten en zijn werkzaamheden vertellen.

Een eigen transport afdeling

“De snelheid van onze dienstverlening komt mede tot stand doordat wij een eigen transport afdeling hebben met 3 vrachtwagens. Als de klant direct een aggregaat nodig heeft, dan zijn we altijd snel ter plekke. Dat vind ik ook de mooiste opdrachten, want die klant is altijd super blij als wij aan komen rijden en hij weer stroom heeft. En als de klant blij is, dan ben ik dat ook.”

Elke dag is anders

Wat de dag brengt, weet Dirk nooit van tevoren. In de ochtend haalt hij zijn planning op, laadt de aggregaten en gaat op pad. En als er tussendoor wat verandert, dan is dat nooit een probleem. “Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Ik hoop het nog zeker een paar jaar te mogen doen.”

Advies en praktische hulp

Door zijn jarenlange ervaring heeft Dirk veel kennis in huis. “Ik kan klanten daardoor ook nog eens goed adviseren. Vroeger was het eigenlijk heel gewoon dat wij ook alle elektronische aansluitingen deden. Tegenwoordig mag dit niet meer. Dat vind ik wel jammer. Maar ik kan de klant wel altijd helpen om het ze uit te leggen en de brandstoftank aan te sluiten. Zeker bij nieuwe contactpersonen of klanten is dit nog wel eens handig.”

Mooie producten

“Een relatief nieuw product waar ik heel enthousiast over ben is ons Cleanergy! Aggregaat. We hebben ‘m inmiddels in verschillende soorten en maten. Johan schreef eerder in zijn blog dat ik niet over de Cleanergy! Aggregaten raak uitgepraat en dat klopt ook. Het is echt een heel mooi product.”

Gecertificeerd

Dat de chauffeurs van Genpower allemaal gecertificeerd zijn, vindt Dirk vanzelfsprekend. “Ik heb zojuist weer mijn herhalingscursus ADR gevolgd. Dit moet om de vijf jaar, zodat wij met gevaarlijke stoffen mogen blijven rijden. En we hebben ook allemaal onze VCA-diploma. Dat is logisch.”

TIP: Download de casebundel en bekijk onze projecten!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten