Genpower_Hoera, Arné is bij ons komen werken!
Johan Deen

Johan Deen

Hoera, Arné is bij ons komen werken!

Hij kwam al vijf jaar als vertegenwoordiger van Marant Motortechniek bij ons over de vloer en een klik was er vanaf het begin. Dus toen Arné van der Wiel recent wisselde van baan zagen wij onze kans schoon. We belden hem, vroegen of hij onze nieuwe collega wilde worden en nu is hij onze vertegenwoordiger. We stellen Arné graag aan jullie voor! 

Vertel, wat dacht je toen we belden?

“Vorige zomer belde Johan mij op. Hij vroeg waarom ik nog niet bij Genpower was komen werken, of ik zin had om een keer wat te gaan eten en verder te praten over de toekomst. Ik dacht meteen: leuk! Sowieso geeft het een goed gevoel als je gebeld wordt als je jarenlang in een andere rol op visite kwam. Het geeft aan dat je je werk goed hebt gedaan en een positieve indruk hebt achtergelaten. Maar daardoor kende ik Genpower natuurlijk ook redelijk goed. Ik maakte hen al een paar jaar mee als familiebedrijf met de no-nonsense mentaliteit van ‘kan niet bestaat niet’. Als de klant belt komt iedereen hier meteen in actie. Dat is een mentaliteit die mij zeer aanspreekt!”

Wat spreekt je aan in wat we bij Genpower doen?

“Wij leveren energie en iedereen heeft overal (steeds meer) energie nodig. Werk ligt stil zonder energie, zo simpel is het. Bijvoorbeeld bij een aannemer op de bouwplaats, waar nog geen netaansluiting aanwezig is. Zonder elektrische energie werkt het meest simpele gereedschap niet en kun je je werk niet doen. Dat betekent dat het aan ons is om supergoed mee te denken en mee te bewegen met de klant. En dat de klant enorm op ons vertrouwt dat wij het goed regelen. Dat geeft een heel collegiaal gevoel.”

“Ik denk overigens ook dat dit iets echt ‘Genpowers’ is. Ik ben in mijn tijd als vertegenwoordiger bij Marant natuurlijk ook bij veel concurrenten van Genpower over de vloer gekomen en Genpower is wel uniek in de korte persoonlijke lijnen en het ‘niet zeuren maar doen’. We zijn een heel laagdrempelig bedrijf dat excelleert in het beetpakken van dingen die moeten gebeuren. Dat past ook goed bij mij. Het is iets waar ik graag voor sta.”

“Wat Genpower helemaal uniek maakt is het feit dat wij de complete rompslomp rondom de energievoorziening voor de klant uit handen kunnen nemen. Naast dat wij alles op dit gebied verhuren, kunnen klanten bij ons ook materieel kopen of laten onderhouden en keuren. Wij kunnen echt het hele traject voor ze doen. Dit zorgt dat je je als klant compleet bezig kunt houden met hetgeen waar je goed in bent. Een aannemer wil bouwen!”

“Voor diverse vooraanstaande ondernemingen zijn wij momenteel speciaal materieel aan het ontwikkelen om ook de CO2-uitstoot flink omlaag te brengen. We leven in een tijd waarin we ons steeds meer bewust worden van onze uitstoot en het is belangrijk dat we daar met elkaar nieuwe oplossingen voor bedenken. Genpower is erg ver op het gebied van zogenaamde batterijpacks en brandstofbesparende energievoorzieningen.”

Wat is je in deze eerste paar maanden als onze nieuwe collega het meest bijgebleven?

“Eerder had ik het over collegialiteit. Die voel ik tussen Genpower en opdrachtgevers, maar ook tussen de collega’s bij Genpower onderling heel sterk. Dat werd laatst geweldig bevestigd toen op vrijdagmiddag om 17.30 uur een klant met een scheepswerf belde over een probleem met een aggregaat. Wij waren net met elkaar een biertje aan het drinken om de week af te sluiten. De monteur die dat weekenddienst had stond meteen op om naar die klant te rijden, maar een andere collega-monteur – de monteur die dat weekend geen dienst had – deed dat ook. ‘Joh, ik ga met je mee,’ zei hij. ‘Als we met z’n tweeën zijn, zijn we twee keer zo snel klaar.’”

TIP: Download de casebundel en bekijk onze projecten!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten