Genpower_Minder uitstoot: wat betekent Stage V voor aggregaten?
Johan Deen

Johan Deen

Genpower is distributeur van Inmesol aggregaten

Met trots kunnen wij melden dat wij distributeur van Inmesol aggregaten zijn in Nederland. “Robuust, compact en ook state of the art technologie hebben ervoor gezorgd dat wij deze aggregaten in ons verkoopassortiment hebben opgenomen”, aldus Johan Deen.

Inmesol is een Spaans bedrijf, maar wereldwijd actief. Inmesol heeft een eigen R&D afdeling in huis, waardoor alle producten continu worden geoptimaliseerd. Ook worden ze continu voorzien van de nieuwste technieken. Uitganspunten hierbij zijn verdere vermindering van CO2-uitstoot én geluid.

“Het assortiment van Inmesol past uitstekend naast onze eigen verhuurvloot. Wij zijn ook continue bezig om ons assortiment energiezuiniger en stiller te maken. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed en profiteert onze klant van de aantrekkelijke tarieven”, aldus Deen.

De voordelen op een rij:

  • Robuuste en geluiddempende omkasting
  • Geschikt voor zware weersomstandigheden
  • Perfect design, zodat gebruik en onderhoud eenvoudig is
  • 24- uurs brandstoftank, dus niet continue aanvullen
  • Ingebouwde uitlaatdemper die bijdraagt aan het verminderen van geluidemissies
  • Grote heftruck-pockets en een hijsoog om het transpor te vergemakkelijken
  • Zeer fraaie en uitgebreide socket-box
  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Genpower service
Rental en industriële aggregaten

De aggregaten zijn in twee uitvoeringen leverbaar; de rental en de industriële (noodstroomaggregaat) versie.

Rental-serie
De Rental-serie van Inmesol richt zich op het leveren van tijdelijke stroom en worden veelal ingezet voor de bouw & infra, industrie, scheepvaart en offshore, IT en telecom en evenementen. Deze serie kenmerkt zich door haar robuuste en geluiddempende omkasting en een breed scala aan eigenschappen voor het vereenvoudigen van het gebruik en onderhoud.

Industriële-serie
De Industrial-serie van Inmesol is uitermate geschikt als noodstroominstallatie en is gebouwd om stroomafhankelijke processen te borgen bij stroomuitval. Hiermee beperkt u de schade die optreedt bij stroomuitval. Leverbaar van 6 kVA tot 2035 kVA.

Uiteraard worden de aggregaten geleverd met onze service; Geen onnodige administratieve rompslomp, één telefoontje en we regelen het voor u. Neem voor meer informatie contact met ons op.

TIP: Download hier ons productoverzicht 'Verkoop'

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten