Atlas copco aggregaat
Jan Bongers

Jan Bongers

Genpower heeft primeur met aggregaat van Atlas Copco

Genpower heeft als eerste in Nederland de primeur met de nieuwste aggregaat van Atlas Copco; QAS 35 VSG, een variabele toerental aggregaat. Hiermee kan het brandstofverbruik tot 40% verlaagd worden ten opzichte van vergelijkbare modellen. Met dit aggregaat speelt Genpower in op de toenemende behoefte om minder CO2 uit te stoten.

Voordelen

De QAS 35 VSG van Atlas Copco is een gelijkstroomaggregaat die een variabel toerental (800 tot 2550) draait, waarbij de gelijkstroom via elektronische omvormers op de juiste wisselstroomfrequentie en –spanning worden gebracht. Het voordeel is dat bij een lage belasting, brandstofverspilling wordt tegengaan tot wel 40% ten opzichte van vergelijkbare modellen en u ook geen last meer heeft van overmatig roken. Daarnaast voorkom je slijtage en heeft het aggregaat minder onderhoud nodig. Kortom; u belast minder het milieu en bespaart op uw operationele kosten.

Unieke boostfunctie

Heeft u toch behoefte aan meer vermogen, bijvoorbeeld bij het opstarten van elektrische motoren of pompen, dan is dit geen enkel probleem door de unieke boostfunctie van het aggregaat. Het direct opstarten van 22kW met een (piek)belasting tot 200A is mogelijk.

Vanaf heden beschikbaar

Genpower heeft het aggregaat vanaf heden in het verhuurassortiment beschikbaar. Heeft u projecten met wisselende belasting en wilt u brandstof besparen? Dan is de Atlas Copco QAS 35 VSG de perfecte oplossing! Heeft u vragen of wilt u advies, bel dan gerust contact met ons op.

TIP: Download hier informatieblad "Werken met Aggregaten"

Dit bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
1

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.