Genpower_stichting Leergeld
Johan Deen

Johan Deen

Genpower doneert 3000 euro aan Stichting Leergeld

Deze maand bestaat Genpower 30 jaar. En dat is gevierd met klanten, relaties, familie en vrienden. In plaats van cadeaus vroegen wij een donatie voor Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden en deden daar zelf nog een schepje bovenop. In totaal schenken wij 3000 euro.

“Al jaren zijn wij actief betrokken in de regio. Ook komen veel collega’s uit deze buurt. Daarom wilden wij een regionaal goed doel steunen, het liefst iets dat met kinderen te maken had. Zij zijn de toekomst. Het is niet voor elk kind vanzelfsprekend om te sporten, zwem- of muzieklessen te volgen of een fiets te hebben. Iets wat wij wel enorm belangrijk vinden. En daarom dragen wij Stichting Leergeld een warm hart toe”, aldus Johan Deen, eigenaar van Genpower.

Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden is een lokale stichting die kinderen, in de leeftijd van 4 – 18 jaar, helpt in deze regio. Coördinator Bob van de Burgt juicht dit soort initiatieven om geld in te zamelen toe: “Het is altijd leuk om iemand blij te maken met een bloemetje of een leuke bon, maar op deze manier investeren in je eigen lokale samenleving is heel waardevol!” Stichting Leergeld ondersteunt met middelen die uit subsidies en donaties binnenkomen kinderen die anders tussen wal en schip vallen.

Wilt u meer informatie over Stichting Leergeld of ook een donatie doen? Klik dan hier.

TIP: Download ons eBook ontdek de kracht van Genpower

Dit bericht delen

© All rights reserved

Ontwikkeld door YOOKY, smart concepts

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.