Genpower bestaat 30 jaar
Johan Deen

Johan Deen

Genpower bestaat 30 jaar

Deze maand bestaat Genpower 30 jaar. Een mijlpaal die niet ongezien voorbij mag gaan. Samen met klanten, relaties, familie en vrienden vierden wij ons jubileum. Twee onvergetelijke dagen waarbij één van onze loodsen omgetoverd is tot een ware feestlocatie!

Na maanden voorbereidingen was het dan zover; ons jubileumfeest. Wat waren het mooie dagen! We zijn nog volop aan het nagenieten! Het bereiken van deze prachtige mijlpaal is alleen mogelijk dankzij jullie. We zijn dan ook trots dat wij al sinds 1992 energie geven aan onze klanten en relaties.

Klanten- & relatiedag

Op vrijdag 13 mei was onze klanten- & relatiedag. Gastspreker Tim Coronel nam ons mee in de wereld van ondernemen, innovatie en teamspirit. Johan Deen en Marcel Kwakkel blikten terug en vertelden over onze toekomstplannen. En last but not least werd team Genpower voorgesteld. Naast het inspirerende podiumprogramma was er nog veel meer te beleven. Racen als Max Verstappen in één van de racesimulatoren. Of op de foto met de Dakar-buggy van Tim Coronel waarin hij zijn overwinning behaalde in 2010. Ook was er voldoende tijd om bij te praten en te proosten op 30 jaar Genpower onder het genot van een hapje, drankje en muzikaal entertainment. Bekijk hier kort ons jubileumfeest.

Genpower bestaat 30 jaar_team Genpower  Genpower bestaat 30 jaar_presentatie Tom Coronel

Familiedag

Zaterdag 14 mei vierden we ons jubileum met naaste familie en vrienden. Wat was het gezellig om met opa’s, oma’s, kinderen en andere familieleden en vrienden ons jubileum te vieren. Er was voldoende entertainment; bungee-trampoline voor de kinderen, race-simulatoren, een karikaturist en kunstenaar Geoffrey Wine heeft live een schilderij gemaakt voor ons.

Genpower bestaat 30 jaar_familiedag  schilderij Geoffrey Wine

Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfherenlanden

Naast alle cadeaus en bloemen is er gedoneerd aan het door ons uitgekozen goede doel. Hartelijk dank hiervoor. Zelf deden we er een schepje bovenop. In totaal schenken wij 3000 euro aan Stichting Leergeld. Lees hier waarom wij Stichting Leergeld een warm hart toedragen.

Genpower blikt vooruit

Anno 2022 bestaat team Genpower uit 20 personeelsleden en hebben we 3 vrachtwagens op de weg. Onze verhuurvloot bestaat inmiddels uit ruim 350 aggregaten variërend van 20 tot 1.500 kVA. Er wordt druk gebouwd aan nieuwe Cleanergy! Batterijpacks maar ook Cleanergy! all-in-one aggregaten.

Toekomst: nieuw pand

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw pand op onze huidige locatie. Dit gaat een duurzaam en zelfvoorzienend pand worden met als doel zo min mogelijk energie verspillen.

We kunnen terugblikken op twee fantastische dagen. We willen iedereen bedanken voor alle felicitaties, bloemen, donaties aan Stichting Leergeld en alle andere cadeaus die we mochten ontvangen.

TIP: Download ons eBook ontdek de kracht van Genpower

Dit bericht delen

© All rights reserved

Ontwikkeld door YOOKY, smart concepts

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.