Hybride aggregaat-all in onze-aggregaat en batterijpack in een kast geintegreerd
Johan Deen

Johan Deen

Compact, zuinig en stil: eerste hybride aggregaat dat écht all-in-one is

Hybride aggregaten vormen een mooi antwoord op de steeds strengere eisen waar u mee te maken heeft: meer duurzaamheid, minder uitstoot van stikstof en CO2, minder geluidshinder. Hybride aggregaten bestonden tot nu toe echter wel altijd uit twee lossen onderdelen die gekoppeld moesten worden: een aggregaat en een batterijpack. Bij Genpower wisten we dat dit slimmer moest kunnen en dus zijn we in samenwerking met onze partner ECS BV gaan testen en bouwen. Vanaf vandaag presenteren wij u het eerste hybride aggregaat dat écht all-in-one is, namelijk aggregaat en batterijpack in één kast geïntegreerd. Uniek in de markt, compact, zuinig én stil.

Een voorbeeld van een hybride-oplossing is een batterijpack gecombineerd met een aggregaat. Alleen als de energiebehoefte groot is, dus bij piekmomenten of als de batterijen leegraken, schakelt het aggregaat bij. Dit zorgt voor een besparing op de brandstofkosten en is beter voor het milieu.

Nóg betere oplossing

De vraag naar hybride aggregaten is de laatste jaren flink gestegen. Ook onze stille Cleanergy! Aggregaten zijn niet meer weg te denken uit de bouw- of infrabranche. Omdat we het voor onze klanten elke dag beter willen doen, zoeken we hierin continu kansen voor nóg betere oplossingen.

Geen omvormers meer nodig

Die oplossing is er nu: we brengen het eerste hybride aggregaat op de markt dat écht all-in-one is. We integreerden aggregaat en batterijpack in één kast, waardoor er geen omvormers meer nodig zijn. We gebruiken daarbij ook nog een Stage 5 motor. Dit elektrisch aggregaat is uniek en we zijn er trots op dit mooie product nu voor u beschikbaar te hebben.

Huidige hybride oplossing

Het aggregaat en batterijpack zijn twee losse onderdelen die gekoppeld worden (met omvormers).
Verhuur aggregaten       PLUS  Verhuur cleanergy aggregaten  = HYBRIDE

Nieuwste all-in-one hybride aggregaten

Alles in één. Er waren al hybride aggregaten die bestaan uit een aggregaat en batterijpack in één kast, wij hebben aggregaat en batterijpack echt geïntegreerd. Er zijn geen omvormers nodig.

     
Compact, zuinig en stil

De voordelen van dit unieke, nieuwe hybride aggregaat:

  • Alles geïntegreerd, geen omvormers nodig.
  • Compact en dus eenvoudiger te vervoeren en te plaatsen.
  • Stage 5 motor: schonere energie en op de toekomst voorbereid.
  • Slimme zelflerende software: altijd het juiste vermogen en het gebruik van de batterij wordt afgestemd, zodat de motor nog energiezuiniger draait én het uitlaatgassysteem zo schoon mogelijk is.
  • Zowel voor lage als zeer hoge vermogens. De eerste stapsbelasting is zelfs 70-80%.
  • Stil, want compleet met geluiddempende omkasting.
  • Kleinere footprint dan aggregaten met een losse batterijpack.
Meer weten?

Bekijk hier onze animatie. Of neem contact met ons op, we vertellen u graag welke ruimtebesparing en reductie van CO2-uitstoot dit oplevert voor uw project.

TIP: Download ons Productoverzicht verhuur

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Looking for something?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Your Quote List

Your list is empty, add products to the list to send a request

Back to products