Call +31 184 601 990

Genpower huur koop aggregaten nieuws

Back to overview

Genpower helpt Belgische bedrijven met verhuur noodstroom aggregaten

Genpower (www.genpower.nl) heeft diverse opdrachten van Belgische bedrijven ontvangen voor levering van noodstroom aggregaten. Deze dreigen de komende winter in de problemen te komen door het stroom tekort in een groot deel van België nadat drie kernreactoren tijdelijk zijn stilgelegd.

Veel bedrijven lopen het risico dat bij een strenge winter de elektriciteit enkele uren per dag wordt afgesloten. Voor deze 'grootverbruikers' is het een ramp wanneer zij hun productie en bedrijfsvoering niet kunnen uitvoeren: ziekenhuizen, luchthavens en industriële bedrijven kunnen eenvoudigweg niet zonder elektriciteit.

Genpower beschikt over voldoende aggregaten en transformatoren om bedrijven te helpen bij het voorkomen van dergelijk calamiteiten. Genpower levert voor elke toepassing het juiste aggregaat van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 service. Door de grote variëteit aan vermogens (van 20 tot 2000 kVA) kunnen wij vrijwel aan elke vraag voldoen.

Benieuwd hoe onze aggregaten kunnen worden ingezet bij uw project? Neem contact op met onze specialisten of bel direct 0184-601990.

 

2 België 290x218

Aggregaten 2 België 320x240 copy copy