Onderhoud aggregaat

Jaarlijks onderhoud van uw noodstroominstallatie is belangrijk. Of het nu om een tijdelijke stroomvoorziening gaat of om een vaste noodstroomvoorziening: u moet kunnen rekenen op uw aggregaat. Onderhoud is daarom van essentieel belang. 

Met ons TotalCare onderhoudscontract verrichten we jaarlijks preventief mechanisch en elektrisch onderhoud aan uw noodstroominstallatie. Dat verzekert een maximale bedrijfszekerheid van uw aggregaat. Als er tijdens het preventief onderhoud een defect of storing wordt gevonden, vervangen of repareren wij het onderdeel.

Maar ook aan aggregaten die u tijdelijk van stroom voorzien, verrichten wij (groot) onderhoud en servicebeurten. Het maakt daarbij niet uit van welk merk het dieselaggregaat is. Onze specialisten hebben alle kennis in huis!

Heeft u een storing? Wij beschikken over een uitgebreide voorraad aan serviceonderdelen en onze eigen onderhoud- en reparatiespecialisten staan altijd voor u klaar. In geval van nood staat onze grote verhuurvloot van ruim 300 aggregaten in een vermogensrange van 20 tot 1.250 kVA u ook ter beschikking. Zo kunnen we altijd snel en alert reageren op een storing

Genpower, daar krijg je energie van!

Wat zeggen klanten over Genpower?