Brandstofmanagement

Verspil geen tijd met het regelen van brandstof of het steeds weer onderhandelen over de dagprijs met een plaatselijke leverancier. Voorkom onverwachte uitval door ’droogdraaien’ of verkeerd brandstofgebruik. Wij nemen u de zorg voor het brandstofmanagement graag uit handen. Alles is met één telefoontje geregeld.

Met Genpower Brandstofmanagement wordt uw stroomvoorziening gedurende het hele project op tijd voorzien van de juiste brandstof. We spreken bijvoorbeeld vaste vultijden af, maar kunnen de brandstoftanks ook voorzien van een sensor die wij op afstand (ook buiten kantooruren!) monitoren.

Tot wel 90% minder CO2-uitstoot met biodiesel

Met CO2 Saving Diesel kunt u het gebruik van aggregaten nog duurzamer maken, doordat u tot wel 90% minder CO2 uit kunt stoten ten opzichte van het gebruik van fossiele brandstof. Hoeveel u bespaart ligt aan de zogeheten blend, de mix van fossiele brandstof en CO2 Saving Diesel. Die blend bepaalt ook de prijs, want de prijs van CO2 Saving Diesel is hoger dan van 100% fossiele brandstoffen.

24-uurs service

Wij garanderen 24-uurs service voor alle locaties in Nederland. Dagelijks rijden wij met verschillende tankwagens door het hele land. Of het nu Limburg is of op de Waddeneilanden, wij regelen het voor u. Wat wij hiervoor rekenen? Helemaal niets! U betaalt alleen de dagprijs voor de geleverde liters brandstof. Wij leveren ook brandstof voor machines die niet bij ons gehuurd zijn.

Genpower, daar krijg je energie van!

Wat zeggen klanten over Genpower?

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten