Aarding service

Het belang van goede aarding van installaties wordt nogal eens onderschat. Een betrouwbare aarding voorkomt dat uw installatie onder spanning komt te staan. Aarding die voldoet aan de NEN-EN-IEC normen is dus essentieel voor de veiligheid en bedrijfszekerheid van uw aggregaat.

Ons advies voor betrouwbare aarding

Voor het aarden van een complete tijdelijke installatie adviseren wij twee aardelektrodes met een aardverspreidingsweerstand van ≤100 ohm. Deze dient u te bevestigen aan de aardingsaansluiting van het aggregaat. Voor een constructieve opstelling, bijvoorbeeld voor het voeden van een gebouw of netovername, adviseren wij een aardverspreidingsweerstand van ≤5 ohm met constructieaarding.

Alle aarding veilig geregeld

Desgewenst kunnen wij de aarding ook voor u verzorgen, zodat u verzekerd bent van een veilige installatie. Ook voor het aarden van aggregaten op rijdend materieel of op een schip hebben wij oplossingen, ondanks dat hier geen vaste aarde aanwezig is. Van iedere aarding ontvangt u van onze monteur ter plaatse een gereedmeldingsrapportage. Zo weet u zeker dat uw apparatuur goed geaard en veilig is.

Neem geen risico met de veiligheid en betrouwbaarheid van uw stroomvoorziening. Onze specialisten leggen graag uit hoe u uw installatie goed aard en hoe wij het aarden van de gehuurde aggregaten ook voor u kunnen verzorgen.

Genpower, daar krijg je energie van!

Wat zeggen klanten over Genpower?