“De betrokkenheid met collega’s is hier fantastisch.”
Johan Deen

Johan Deen

“De betrokkenheid met collega’s is hier fantastisch.”

Onze klanten energie geven, daar worden wij blij van. We overtreffen dan ook graag hun verwachtingen. We proberen net dat stapje extra te zetten dat u niet van anderen gewend bent. Dat lukt ons natuurlijk niet zonder goede mensen die precies begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Daarom zetten we deze keer onze nieuwe collega in de spotlight; Jacco van Ooijen.

Jacco werkt pas enkele maanden bij Genpower. Dat de aggregaten geen geheimen meer kennen voor hem, spreekt wel uit zijn ervaring. Al meer dan 25 jaar heeft hij gewerkt met aggregaten en dieselmotoren. Ooit begonnen als monteur en nu bij Genpower eindverantwoordelijk voor de service en techniek. Zoals Jacco zelf zegt: “Je raakt ermee besmet.”

Altijd een oplossing

“Vanaf het begin merkte ik: hier wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het verhuurpark. Door regelmatig onderhoud zorgen we dat ons materiaal altijd technisch perfect werkt. Daarbij: veel van onze aggregaten ontwerpen en bouwen we zelf. Door de grote variëteit van ons verhuurpark (van 20 tot 2000kVa) kunnen we altijd aan elke vraag voldoen. De ene keer is dit een standaardoplossing, de ander keer een compleet systeem op maat. Wij kunnen het allemaal.”

Diversiteit werk

Jacco zijn werk is heel divers. Als eindverantwoordelijke voor Service en Techniek is hij vooral bezig om de kwaliteit van de machines te bewaken. Maar daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de inkoop van materialen, houdt hij de technische documentatie op orde en stuurt hij de werkplaats aan. En hij houdt nauwlettend alle ontwikkelingen in de gaten en zorgt dat de kennis binnen Genpower op niveau blijft. “Ik kom ook regelmatig bij klanten om technische vraagstukken op locatie te bekijken. Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk.”

Duurzaam ondernemen

“Ik ben enorm enthousiast over ons Cleanergy! Aggregaten. We hebben ‘m inmiddels in verschillende soorten en maten en we zien de vraag ook bij onze klanten toenemen. Duurzaam ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel van onze bedrijfsvoering en -cultuur. Ik realiseer me dat dit soms best een lastig onderwerp is met onze producten. Daarom zijn we altijd bezig om te kijken of onze machines nog energiezuiniger kunnen en investeren we in schonere motoren.”

Sfeer onderling

Wat Jacco vooral aanspreekt bij Genpower is de relaxte sfeer onderling. “Die is zo ontzettend goed. Net als de betrokkenheid van alle collega’s. Als de één zijn werk nog niet af heeft, dan helpen we met z’n allen een handje mee. Ik krijg daar dus inderdaad echt energie van!”

TIP: Bekijk een aantal van onze projecten

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten