Hybride aggregaat_Genpower
Arné van der Wiel

Arné van der Wiel

De 3 voordelen van het kopen van een Cleanergy! Batterijpack

Al een aantal jaren hebben wij Cleanergy! Batterijpacks in ons assortiment die u kunt huren. Wat veel mensen nog niet weten, is dat wij ook Cleanergy! Batterijpacks bouwen en verkopen. Wij hebben voor u een drietal voordelen op een rij gezet waarom het kopen van een Cleanergy! Batterijpack een slimme investering is:

1 De Cleanergy! Batterijpack wordt op maat gemaakt
Wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte Batterijpacks. Zo is de installatie volledig afgestemd op uw situatie en behoeften. Door met elkaar in gesprek te gaan over de wensen en eisen, komen we tot een gedegen situatieschets, een eerlijk advies en een passende oplossing.

2 Geluidsstil en minder brandstofverbruik
Doordat onze Batterijpacks gebouwd worden in een robuuste container of een geluidgedempte omkasting, voorkomt u geluidsoverlast. Waar een ‘normaal’ aggregaat gemiddeld 65 tot 70 dB aan geluid produceert, genereren onze geluidgedempte units een geluidsniveau van slechts 60 dB of zelfs minder. Bijkomend voordeel is dat een Batterijpack ook tot 70% minder brandstof verbruikt en tot 70% minder uitstoot heeft van fijnstof, CO2 en NOx.

3 Financieel aantrekkelijker bij langdurig gebruik
Gebruikt u regelmatig aggregaten voor lange duur? Dan is het slimmer om een aggregaat of Batterijpack te kopen. Uiteraard kunnen wij deze voor u onderhouden en van service voorzien.

In de praktijk
Een aantal klanten zijn u voor geweest. Zo hebben wij laatst een 30 kVA batterijpack gebouwd. Het 30 kVA diesel aggregaat wordt gecombineerd met een 30 kVA / 60 kWh batterijpakket en zonnepanelen op het dak van de container. Het standaard aggregaat met geluidsisolerende omkasting wordt ingebouwd in een door Genpower ontwikkelde container die voorzien is van hoogwaardige bekleding. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, het scheelt ook aanzienlijk in de geluidsproductie.

Een groot deel van de dagen en nachten wordt de stroom geleverd door de batterijen met als groot voordeel dat er geen geluid is en er geen brandstof verbruikt wordt! Als het aggregaat wel in bedrijf is, produceert deze normaal 62 dB(A) @7mtr., in de Genpower uitvoering is dit gereduceerd tot 51 dB(A) @7mtr. Als dat geen vakwerk is!

Enkele hoogtepunten van de Genpower oplossing:
–   Zeer hoogwaardige afwerking
–   Lange levensduur van de batterijpack
–   Laag brandstofverbruik -> lage uitstoot van fijnstof, CO2 en NOx
–   Goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme
–   Geschikt voor CO2 saving fuel 100%
–   Geschikt voor gebruik met zonnepanelen

Heeft u interesse in een batterijpack of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TIP: Download hier ons factsheet "aggregaat huren of kopen"!

Dit bericht delen

© All rights reserved

Ontwikkeld door YOOKY, smart concepts

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.