Genpower_De 3 voordelen van het kopen van een Cleanergy! Batterijpack
Arné van der Wiel

Arné van der Wiel

De 3 voordelen van het kopen van een Cleanergy! Batterijpack

Al een aantal jaren hebben wij Cleanergy! Batterijpacks in ons assortiment die u kunt huren. Wat veel mensen nog niet weten, is dat wij ook Cleanergy! Batterijpacks bouwen en verkopen. Speciaal voor u deze blog met daarin 3 voordelen van het kopen van een Cleanergy! Batterijpack:

1 De Cleanergy! Batterijpack wordt op maat gemaakt

Wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte Batterijpacks. Zo is de installatie volledig afgestemd op uw situatie en behoeften. Door met elkaar in gesprek te gaan over de wensen en eisen, komen we tot een gedegen situatieschets, een eerlijk advies en een passende oplossing.

2 Geluidsstil en minder brandstofverbruik

Om geluidsoverlast te voorkomen, bouwen we onze batterijpacks in robuuste containers. U kunt ook kiezen voor een geluidgedempte omkasting. Waar een ‘normaal’ aggregaat gemiddeld 65 tot 70 dB aan geluid produceert, genereren onze geluidgedempte units een geluidsniveau van slechts 60 dB of zelfs minder. Bijkomend voordeel is dat een Batterijpack ook tot 70% minder brandstof verbruikt en tot 70% minder uitstoot heeft van fijnstof, CO2 en NOx.

3 Financieel aantrekkelijker bij langdurig gebruik

Gebruikt u regelmatig aggregaten voor langere duur? Dan is het slimmer om een aggregaat of Batterijpack te kopen. Uiteraard kunnen wij deze voor u onderhouden en van service voorzien.

In de praktijk

Een aantal klanten zijn u voor geweest. Zo hebben wij laatst een 30 kVA batterijpack gebouwd. Het 30 kVA diesel aggregaat wordt gecombineerd met een 30 kVA / 60 kWh batterijpakket. Ook zitten er zonnepanelen op het dak van de container. Het standaard aggregaat met geluidsisolerende omkasting is ingebouwd in een door Genpower ontwikkelde container die voorzien is van hoogwaardige bekleding. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, het scheelt ook aanzienlijk in de geluidsproductie.

Een groot deel van de dagen en nachten zal de batterijen stroom leveren. Voordeel hiervan is geen geluid en minder brandstof! Als het aggregaat wel in bedrijf is, produceert deze normaal 62 dB(A) @7mtr., in de Genpower uitvoering is dit gereduceerd tot 51 dB(A) @7mtr. Als dat geen vakwerk is!

Enkele hoogtepunten van de Genpower oplossing:
–   Zeer hoogwaardige afwerking
–   Lange levensduur van de batterijpack
–   Laag brandstofverbruik -> lage uitstoot van fijnstof, CO2 en NOx
–   Goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme
–   Geschikt voor CO2 saving fuel 100%
–   Geschikt voor gebruik met onze aggregaten, zonnepanelen of windturbines

Heeft u interesse in een batterijpack of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TIP: Download hier ons factsheet "aggregaat huren of kopen"!

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten