Covid-19
Johan Deen

Johan Deen

Corona maatregelen en bereikbaarheid Genpower

Nederland raakt steeds meer op slot. Diverse bedrijven zien zich genoodzaakt hun deuren (tijdelijk) te sluiten. Werkend Nederland moet zoveel mogelijk thuiswerken en zijn of haar baan combineren met de zorg voor hun kinderen nu zij niet naar school kunnen. Wat een impact heeft Covid-19 nu al op ons kleine landje en wat staat ons nog te wachten?

Binnen Genpower zijn wij nog steeds operationeel. Er wordt hard gewerkt op een verantwoorde manier en volgens de richtlijnen van het RIVM, zowel vanuit huis als vanuit onze locatie in Groot-Ammers, om Nederland te voorzien van noodstroomaggregaten en toebehoren. Uiteraard met de hierbij behorende service zoals u van ons gewend bent.

Omdat het welzijn van ons personeel, klanten en partners voor alles gaat, hebben wij diverse maatregelen getroffen om besmettingen te voorkomen. Dagelijks hebben wij contact met elkaar om te kijken of we meer maatregelen kunnen of moeten treffen. Samen met u willen wij de juiste stappen nemen om besmettingen te voorkomen. Naast het advies en de richtlijnen van het RIVM heeft Genpower de volgende maatregelen genomen:

  • Alle bezoeken aan kantoor of bij klanten en leveranciers zijn geannuleerd tot in ieder geval 28 april.
  • Een aantal werknemers werkt vanuit huis en een aantal vanuit ons kantoor in Groot-Ammers om u 24/7 van dienst te kunnen zijn.
  • Het vervoeren en plaatsen van aggregaten vindt plaats door onze medewerkers die extra veiligheidsmaatregelen treffen. Zo geven onze monteurs geen handen, houden ze gepaste afstand en wassen zij regelmatig hun handen. Wij verzoeken u dan ook om te zorgen dat er voor onze monteurs gelegenheid is om hun handen te wassen en om de afstand te respecteren.

Mochten er aanvullende maatregelen komen, dan houden wij u daarvan op de hoogte. Heeft u vragen over deze maatregelen, neem dan contact op met Johan Deen via telefoonnummer 0184 – 60 19 90 of via mail johan.deen@genpower.nl

Bedankt voor uw begrip. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe.

TIP: Download hier ons eBook "ontdek de kracht van Genpower"!

Dit bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
1

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.