Genpower_Collega Tom: “Om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen is toch het mooiste wat er is”
Johan Deen

Johan Deen

Collega Tom: “Om samen met de klant tot de juiste oplossing”

Onze klanten energie geven, daar worden wij blij van. We overtreffen dan ook graag hun verwachtingen. We proberen net dat stapje extra te zetten dat u niet van anderen gewend bent. Dat lukt ons natuurlijk niet zonder goede mensen die precies begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Daarom zetten we deze keer collega Tom van ‘t Hoog in de spotlight.

De naam komt u misschien wel bekend voor. Tom heeft in het verleden al eens bij ons gewerkt als monteur waar hij voor het eerst kennis maakte met aggregaten. Hierdoor weet hij veel over onze aggregaten. Maar nog belangrijker, hij kent onze klanten. “Om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen is toch het mooiste wat er is”, zegt Tom.

Kun je ons iets vertellen over je eerste tijd bij Genpower?
Lachend begint Tom te vertellen: “Dat was in 2012. Ik was 17 jaar en zocht een baantje naast mijn opleiding. Zo kwam ik terecht bij Genpower. In die tijd heb ik veel geleerd over aggregaten en onze andere producten zoals loadbanks. Zo mocht ik bijvoorbeeld aggregaten klaar maken voor verhuur, onderhoud plegen aan aggregaten en later ook onderhoud of storingen verhelpen op locatie. Maar na een aantal jaar wilde ik de commerciële kant op. Deze mogelijkheid was er toen helaas niet binnen Genpower”. En zo nam Tom afscheid van Genpower met de woorden: “als er ooit een functie vrijkomt op kantoor, bel me dan!”

Hoe ging het toen verder?
“Ik ben 4 jaar weggeweest. In die tussentijd ben ik via de werkplaats op kantoor terecht gekomen en mocht ik ervaring opdoen in een technisch commerciële functie. Op een gegeven moment ben ik gebeld door Johan. Er was een Commerciële Binnendienst functie vrijgekomen. En nu ben ik terug van weggeweest”, aldus Tom.

Waar bestaan je werkzaamheden uit?
“Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van aanbiedingen voor verhuur, verkoop en onderhoud en de afhandeling van deze projecten. De functie is heel divers, zo ben ik betrokken bij de aanvraag tot levering en van vraagstukken tijdens levering tot het afsluiten van de projecten. Ook heb ik een adviserende rol. Om een voorbeeld te noemen. We worden vaak gebeld door klanten die een aggregaat nodig hebben. Door te vragen naar de toepassing en mee te denken, komen we uiteindelijk tot de oplossing die het beste past bij de wensen en eisen van de klant. Ook al wijkt dit af van de oorspronkelijke vraag.”

Is er veel veranderd binnen Genpower?
“Qua structuur is er, naast een aantal nieuwe medewerk(st)ers, weinig veranderd binnen Genpower. De mentaliteit is onveranderd; korte lijnen en snel schakelen. Qua producten is er wel het één en ander veranderd. Genpower is goed met de tijd meegegaan waardoor nu eenvoudig (grote) vermogens aan elkaar gekoppeld kunnen worden en grote klussen met inductieve loadbanks gedaan kunnen worden. Een aantal jaar geleden hadden we bijvoorbeeld nog geen inductieve loadbanks. Wat mij betreft is Genpower positief veranderd.”

Waar krijg je energie van?
“Het mooie aan Genpower is dat alles mogelijk is. Met elkaar zorgen we ervoor dat we de klant altijd weer positief kunnen verrassen. Daar krijg ik energie van. Van een gedreven hardwerkend team dat niet stopt totdat de klant tevreden is.”

Wat spreek je aan in wat we doen bij Genpower?
“Iedereen staat open om nieuwe dingen te leren. Wij zijn bereid om door te ontwikkelen, om mee te gaan met de tijd. Denk aan Stage5 motoren. Wij lopen hierin graag voorop. En we blijven mogelijkheden zien. Zo willen we dat onze aggregaten nog schoner, zuiniger en stiller worden. Daarom zijn we bijvoorbeeld volop bezig met het doorontwikkelen van onze Cleanergy! range die we zelf bouwen. En daar krijg ik ook energie van”.

TIP: Download ons Factsheet aggregaat huren of kopen

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten