Cleanergy! aggregaten nóg schoner en stiller

Cleanergy! is ons antwoord op de vraag naar een milieuvriendelijke stroomvoorziening. Steeds meer van onze aggregaten passen in dit concept. Al onze Cleanergy! aggregaten hebben betrouwbare en zuinige dieselmotoren die minder fijnstof, CO2 en NOx produceren. Ze voldoen daarmee ook aan de EPA Tier 3 en EUR stage III A emissie regelgeving. Daarnaast zijn ze ook nog eens superstil.

Ideaal voor woonwijken

Al onze Cleanergy! aggregaten hebben een robuuste, geluidgedempte omkasting (10 ft. ISO container) en een ingebouwde 1.000 liter brandstoftank. Dat maakt ze minder gevoelig voor vandalisme en zeer geschikt voor gebruik over langere periodes. Ze belasten het milieu zo min mogelijk qua uitstoot en geluid. Ideaal voor bijvoorbeeld woonwijken, evenementen of natuurgebieden.

Cleanergy! Hybride aggregaat

Onze traditionele Cleanergy Hybride oplossing is een combinatie van een aggregaat en batterijpack. Bij zo’n hybride aggregaat levert de batterijpack de benodigde energie. Alleen als deze leeg raakt of als er een piek is in de stroomvraag slaat het aggregaat aan. In plaats van loodzuur batterijen maken wij gebruik van lithium batterijen. Door de snelle oplaadtijd draait het aggregaat veel minder. Dat levert een enorme besparing op, namelijk 70% minder CO2-uitstoot en 70% minder brandstofkosten ten opzichte van een gewoon aggregaat.

Cleanergy! Hybride aggregaat all-in-one

Hybride aggregaten bestaan normaliter uit twee losse onderdelen: het aggregaat en batterijpack. Die twee losse onderdelen worden dan gekoppeld met omvormers. Sinds kort hebben wij een Cleanergy! Hybride all-in-one. We integreerden het aggregaat en batterijpack in één kast. Dat scheelt ruimte op de bouwplaats én er zijn geen omvormers meer nodig. We gebruiken bovendien de schoonste Stage 5 motor, die dankzij slimme zelflerende software nog energiezuiniger draait en een zo schoon mogelijk uitlaatgassysteem heeft. Die software zorgt er namelijk voor dat het aggregaat altijd op het juiste vermogen draait en het gebruik van de batterij continu wordt afgestemd op de vraag.

Genpower, daar krijg je energie van!

Wat zeggen klanten over Genpower?