Cleanergy2
Johan Deen

Johan Deen

Cleanergy!: het hybride aggregaat van Genpower

De Cleanergy! Hybride is Genpower’s unieke oplossing voor CO2-reductie en besparing op brandstofkosten. Een accupakket levert de benodigde energie. Alleen als deze leeg raakt of wanneer er een piek in de stroomvraag is, slaat het aggregaat aan. De snelle oplaadtijd – door het toepassen van Lithium Ion batterijen – garandeert een nog efficiëntere werking dan bij reeds bestaande systemen. Genpower is de eerste leverancier met zo’n zuinige aggregaat.

70% minder CO2-uitstoot en 70% minder brandstofkosten

De Cleanergy! Hybride oplossing vormt een perfecte combinatie met Genpower aggregaten, maar ook met optioneel mee te leveren zonnepanelen of windturbines. Zo wordt uw stroomvoorziening nog groener.

De voordelen op een rij

  • 70% minder CO2-uitstoot
  • 70% minder brandstofgebruik
  • Eenvoudige plug & play aansluiting
  • Geluidsarm
  • Te combineren met stroomaggregaten met verschillende vermogens
  • Online monitoring

Benieuwd hoe de Cleanergy! hybride bij uw project kan worden ingezet? Neem contact op met onze specialisten of bel direct 0184-601990.

TIP: Download hier ons productoverzicht 'Verhuur'

Dit bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.