Cleanergy de batterijpack van Genpower
Johan Deen

Johan Deen

Cleanergy!: de batterijpack van Genpower

De Cleanergy! Batterijpack in combinatie met een aggregaat is onze unieke oplossing voor CO2-reductie en besparing op brandstofkosten. Een accupakket levert de benodigde energie. Alleen als deze leeg raakt of wanneer er een piek in de stroomvraag is, slaat het aggregaat aan. De snelle oplaadtijd – door het toepassen van Lithium Ion batterijen – garandeert een nog efficiëntere werking dan bij reeds bestaande systemen. Genpower is de eerste leverancier met zo’n zuinige oplossing.

70% minder CO2-uitstoot en 70% minder brandstofkosten

De Cleanergy! Batterijpack vormt een perfecte combinatie met onze aggregaten, maar ook met optioneel mee te leveren zonnepanelen of windturbines. Zo wordt uw stroomvoorziening nog groener.

De voordelen op een rij

  • 70% minder CO2-uitstoot
  • 70% minder brandstofgebruik
  • Eenvoudige plug & play aansluiting
  • Geluidsarm
  • Te combineren met stroomaggregaten met verschillende vermogens
  • Online monitoring

Benieuwd hoe de Cleanergy! Batterijpack bij uw project kan worden ingezet? Neem contact op met onze specialisten of bel direct 0184-601990.

TIP: Download hier ons productoverzicht 'Verhuur'

Dit bericht delen

© All rights reserved

Ontwikkeld door YOOKY, smart concepts

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.