Cleanergy!: de batterijpack van Genpower
Johan Deen

Johan Deen

Cleanergy!: de batterijpack van Genpower

Vandaag de dag is CO2-reductie een hot item. Cleanergy! Batterijpack is ons antwoord op de vraag naar minder CO2-uitstoot.  De batterijpacks hebben een lithium-accu, die de benodigde stroom levert. De lithiumbatterij laadt snel op, waardoor het aggregaat veel minder draait. Met andere woorden: het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot is daardoor tot wel 70% lager dan bij traditionele aggregaten. Via plug & play is de Cleanergy! Batterijpack eenvoudig en veilig aan te sluiten en daardoor inzetbaar op praktisch elke locatie.

De Cleanergy! Batterijpack in combinatie met een aggregaat is onze unieke oplossing voor CO2-reductie en besparing op brandstofkosten. Een accupakket levert de benodigde energie. Alleen als deze leeg raakt of wanneer er een piek in de stroomvraag is, slaat het aggregaat aan. De snelle oplaadtijd – door het toepassen van Lithium Ion batterijen – garandeert een nog efficiëntere werking dan bij reeds bestaande systemen. Genpower is de eerste leverancier met zo’n zuinige oplossing.

70% minder CO2-uitstoot en 70% minder brandstofkosten

De Cleanergy! Batterijpack vormt een perfecte combinatie met onze aggregaten, maar ook met optioneel mee te leveren zonnepanelen of windturbines. Zo wordt uw stroomvoorziening nog groener.

De voordelen op een rij

  • 70% minder CO2-uitstoot
  • 70% minder brandstofgebruik
  • Eenvoudige plug & play aansluiting
  • Geluidsarm
  • Te combineren met stroomaggregaten met verschillende vermogens
  • Te combineren met zonnepanelen
  • Te combineren met windturbines
  • Online monitoring

Wat veel  mensen nog niet weten is dat wij de Cleanergy! Batterijpack zelf bouwen en verkopen. Zo mochten wij voor een aannemersbedrijf een “hybride” aggregaat bouwen. Het aggregaat is geplaatst in een 20 ft. container die vervolgens geluiddicht is gemaakt. De primaire energiebron is een grote lithiumbatterij, dat wordt gevoed door 24 zonnepanelen die zijn geplaatst op het dak van de container. Wanneer de batterij leeg is, slaat het aggregaat pas aan.

Benieuwd hoe de Cleanergy! Batterijpack bij uw project kan worden ingezet? Neem contact op met onze specialisten of bel direct 0184-601990.

TIP: Download hier ons productoverzicht 'Verhuur'

Dit bericht delen

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.

Uw offerteaanvraaglijst

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Terug naar producten