Bel (0184) 601 990

Genpower aggregaat Industrie Visuals website overig 1280x370 1

Stilstand is achteruitgang. Zeker in de industrie kost stilstand van machines veel geld. Onze uiterst betrouwbare (nood)stroomvoorzieningen geven u de zekerheid dat uw machines altijd in bedrijf zijn. Wij leveren aggregaten voor tijdelijke stroomvoorziening zonder onderbreking bij onderhoudsprojecten of het uitschakelen van trafo's. Daarnaast voorzien onze noodstroomvoorzieningen uw installatie van vermogen als de netstroom uitvalt.

Industriële oplossingen op maat

Onze aggregaten zijn leverbaar in afwijkende spanningen en frequenties, bijvoorbeeld voor het laten aanlopen van grote elektromotoren. Al onze aggregaten zijn eenvoudig te koppelen met onze flexibele vermogenskabels, CEE-verlengkabels, distributiepanelen, verdeelkasten, synchronisatiepanelen e.d. Zo kunt u samen met onze specialisten uw systeem op maat samenstellen.

Veiligheid en bedrijfszekerheid voorop

Onze specialisten assisteren graag bij het installeren en proefdraaien van uw installatie. We kunnen het systeem ook voor u testen met loadbanks. Bij al onze oplossingen staan veiligheid en bedrijfszekerheid voorop.

Zoekt u een industriële (nood)stroomvoorziening? Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden en die beste oplossing voor uw situatie.

Genpower, daar krijg je energie van!