Bel (0184) 601 990

Genpower aggregaat Evenementen Visuals website overig 1280x370 5

Evenement zijn afhankelijk van een betrouwbare stroomvoorziening. U kunt hiervoor vertrouwen op onze kennis van en jarenlange ervaring met festivals en evenementen. Wij leveren niet alleen de aggregaten, maar verzorgen ook de volledige montage en aansluiting op locatie. Zo bent u verzekerd van een professioneel geïnstalleerd en stabiel systeem. Om uw stroomvoorziening voor langere tijd onafgebroken te laten draaien kunnen we ook het brandstofmanagement voor u verzorgen. Daarmee is uw aggregaat gegarandeerd altijd voorzien van de juiste brandstof.

TwinPack Aggregaat

Speciaal voor evenementen levert Genpower Twinpack generatorsets. Hiermee bent en blijft u verzekerd van ononderbroken spanning op uw evenement. 'Twin-Pack' aggregaten bestaan uit twee gesynchroniseerde power-units. Wanneer één aggregaat uitvalt, neemt de andere aggregaat de complete stroomlevering automatisch over zonder spanningsuitval. Hoe groot of klein uw evenement ook is, wij leveren altijd een passende oplossing.

Super stille en groene aggregaten

Onze nieuwste generatie Genpower Cleanergy! huuraggregaten zijn niet alleen heel zuinig maar ook super stil. Ze produceren minder fijnstof, CO2 en NOx en het geluidsniveau bedraagt slechts 51 dB(A). Daarnaast zijn ze voorzien van een dubbelwandige brandstoftank. Cleanergy! aggregaten belasten de omgeving zo min mogelijk, wat betreft geluid én uitstoot en zijn dus geen storende factor op uw evenement.

Op zoek naar een passende stroomvoorziening voor uw evenement? Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van onze aggregaten en de ideale opstelling voor uw situatie.

Genpower, daar krijg je energie van!