Bel (0184) 601 990

Genpower aggregaat Bouw Infra Visuals website overig 1280x370 4

Bouwprojecten vereisen een complete stroomvoorziening. Niet alleen tijdens de opstartfase, maar vaak voor het hele project. Genpower geeft u een passend advies en levert het juiste materiaal op de juiste tijd en plaats. Al onze aggregaten zijn eenvoudig te koppelen met onze toebehoren als verdeelkasten, transformatoren of omschakelpanelen. We kunnen de hele stroomvoorziening van uw project in één keer voor u regelen en u kunt meteen aan de slag.

Flexibel en servicegericht

Wij gebruiken onze eigen vrachtwagens met ervaren VCA gecertificeerd personeel. Dat maakt ons bijzonder flexibel en servicegericht. Ook op locatie kunnen we u adviseren en instrueren over het gebruik van de machines. Onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd waardoor wij de brandstoftanks gevuld mogen vervoeren en leveren. Zo kunt u direct aan het werk. Daarnaast verzorgen wij desgewenst het bijvullen van de brandstoftanks op locatie.

Cleanergy! aggregaat: zuinig en stil

Speciaal voor de bouw en infra heeft Genpower Cleanergy! aggregaten ontwikkeld. Deze nieuwste generatie huuraggregaten voldoet aan alle eisen conform Euro Stage IIIA/EPA Tier3 regelgeving. Ze produceren minder fijnstof, CO2 en NOx. Daarnaast zijn ze zuinig, super stil en voorzien van een dubbelwandige brandstoftank.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

  • zeer zuinige EUR Stage IIIA dieselmotor
  • zeer laag geluidsniveau van 51dB(A)
  • ingebouwde brandstoftank van 1.000 liter voor onafgebroken gebruik voor langere periode
  • een robuuste 10ft. container zorgt voor bescherming tegen vandalisme, diefstal en ongeoorloofd gebruik

Onze specialisten helpen u graag met het organiseren van de totale stroomvoorziening voor uw bouwproject.

Genpower, daar krijg je energie van!