Bel (0184) 601 990

Terug naar overzicht
Inmesol aggregaat

Met trots kunnen wij melden dat wij distributeur van Inmesol aggregaten zijn geworden in Nederland. “Robuust, compact en state of the art technologie hebben er voor gezorgd dat wij vanaf heden deze aggregaten in ons verkoopassortiment hebben opgenomen”, aldus Jan Bongers.

Inmesol is een Spaans bedrijf, maar wereldwijd actief. Inmesol heeft een eigen R&D afdeling in huis, waardoor alle producten continu worden geoptimaliseerd en voorzien van de nieuwste technieken. Uitganspunten hierbij zijn vermindering van de CO2-uitstoot én geluid.

“Het assortiment van Inmesol past uitstekend naast onze eigen verhuurvloot. Wij zijn ook continue bezig om ons assortiment energiezuiniger en stiller te maken. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed en profiteert onze klant van de aantrekkelijke tarieven, aldus Bongers.

 

 

De voordelen op een rij:

- Robuuste en geluiddempende omkasting, ideaal voor buitenopstellingen 
- Perfect design, zodat gebruik en onderhoud eenvoudig is
- 24- uurs brandstoftank, dus niet continue aanvullen
- Uitstekende prijs/kwaliteit
- Genpower service

De aggregaten zijn in twee uitvoeringen leverbaar; de rental en de industriële (noodstroomaggregaat) versie. Uiteraard worden de aggregaten geleverd met onze service; Geen onnodige administratieve rompslomp, één telefoontje en we regelen het voor u.

 

Geef je reactie


Beveiligingscode Vernieuwen
Vul bovenstaande letters en cijfers in. Wanneer de tekst onduidelijk is, kunt u door middel van "vernieuwen" en nieuwe combinatie genereren.