Bel (0184) 601 990

Terug naar overzicht
Lourens onze dieselmonteur

Onze toegevoegde waarde hier bij GenPower zit in onze service. We proberen altijd net dat stapje extra te zetten dat u niet van anderen gewend bent. Dit lukt ons niet zonder onze fantastische medewerkers, die precies weten wat onze klanten nodig hebben. Daarom zetten we ze een-voor-een in het zonnetje. Dit keer is Lourens aan de beurt.

Lourens is 1e dieselmonteur en verantwoordelijk voor alle machines die verhuurd worden. Hij begon hier ooit als vakantiewerker en werkt nu al ruim 11 jaar met veel plezier bij Genpower.

Zorgen dat alles op tijd klaar is

Lourens: “ik zorg elke dag dat alles netjes wordt klaargezet. Dat houdt in dat ik van tevoren de historie van het aggregaat bekijk, testen doe en eventueel onderhoud verricht. Bijvoorbeeld de olie en de filters verversen en eventuele kleine reparaties uitvoeren.”

Krijgt energie van onverwachte dingen

“De onverwachte dingen zijn het leukst. Als onder het eten de telefoon gaat voor een spoedklus of storing, dan ga ik direct op pad. Laatst had een klant een probleem met zijn eigen aggregaat op een havenkraan. Deze kraan lost containers van een schip en het kost een hoop geld als dit stilvalt. Daarom hebben wij een noodaggregaat geleverd. De klant was super blij omdat we zo snel waren en alles netjes hadden uitgelegd en aangesloten.”

Het is ontzettend handig dat Lourens ook zijn Groot Rijbewijs voor Vrachtwagens heeft gehaald voor Genpower. “Die combinatie is hartstikke leuk! De ene keer ben ik de hele dag op de werkplaats en dan zit ik weer eens op de weg.”

Sfeer bij Genpower is top

Energie krijgt Lourens ook van de sfeer bij Genpower. “We werken in een hecht team. Iedereen helpt elkaar als dat nodig is. Omdat het team klein is, hebben we korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Ideaal voor onze klanten ook!”

 

Geef je reactie


Beveiligingscode Vernieuwen
Vul bovenstaande letters en cijfers in. Wanneer de tekst onduidelijk is, kunt u door middel van "vernieuwen" en nieuwe combinatie genereren.