Aggregaat kopen

Wilt u een nieuw aggregaat kopen? Wij leveren en installeren standaard stroomaggregaten van het merk Inmesol. Deze zijn robuust, compact en technisch van hoogstaande kwaliteit met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn verschillende opties mogelijk; een uitgebreid stekkerpaneel, aansluiting externe brandstoftank, stilstand verwarming, batterijlader of synchronisatie. 

Gebruikte aggregaten kopen

Wij hebben doorlopend een ruim aanbod gebruikte aggregaten en motoren op voorraad. Ook gerelateerde producten of onderdelen zijn geregeld gebruikt leverbaar. Informeer gerust vrijblijvend naar onze gebruikte producten, ook als het gewenste item niet in het overzicht voorkomt. Het verloop is soms zo groot dat niet altijd alles op onze website staat. Het kan dus zomaar dat wij toch kunnen aanbieden wat u zoekt.

Meer weten over het kopen van een aggregaat?

Wilt u meer weten over het kopen van een (stil) aggregaat? Of onderdelen en toebehoren zoals brandstoftanks, aansluitkabels en verdeelpanelen? Wij adviseren u graag. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij de keuze van een passende opstelling. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerde en veilige stroomvoorziening voor elk project. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0184-601990 of stuur een e-mail naar verkoop@genpower.nl

Genpower, daar krijg je energie van!

Wat zeggen klanten over Genpower?