Aggregaat huren?

Wilt u een aggregaat huren? Wij helpen u snel en vakkundig te kiezen uit onze moderne verhuurvloot van meer dan 300 aggregaten. Van diesel aggregaat, tot waterstof aangedreven aggregaat. Van batterijpakket tot stage 5 aggregaten. Al onze huuraggregaten zijn veilig en eenvoudig in gebruik en snel te installeren. We verhuren aggregaten variërend van 20 tot 1.500 kVA en ook in afwijkende spanningen en frequenties.

Vanaf 100 kVA kunnen wij onze aggregaten uitvoeren met powermanagement. Hiermee worden meerdere aggregaten synchroon (parallel) geschakeld, waardoor er een groter vermogen of flexibelere inzet verkregen wordt. 

Stil aggregaat huren?

Wilt u een stil aggregaat huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze Cleanergy! Aggregaten hebben een schone motor en zijn superstil. Bovendien is er de Cleanergy! Batterijpack, die nog schoner draait. De Cleanergy! Aggregaten zijn geplaatst in een robuuste container of een geluidgedempte omkasting, eventueel met ingebouwde brandstoftank. Dat maakt ze minder gevoelig voor vandalisme en zeer geschikt voor onafgebroken gebruik over langere periodes in een kwetsbare omgeving.

Meer weten over het huren van een aggregaat?

Wilt u meer weten over het huren van een (stil) aggregaat? Wij adviseren u graag. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij de keuze van een passende opstelling. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerde en veilige stroomvoorziening voor elk project. U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer 0184-601990 of stuur een mail naar verhuur@genpower.nl

Genpower, daar krijg je energie van!

Wat zeggen klanten over Genpower?