Hybride aggregaat_Genpower
Arné van der Wiel

Arné van der Wiel

De 3 voordelen van het kopen van een hybride aggregaat

Al een aantal jaren hebben wij hybride aggregaten in ons assortiment die u kunt huren. Wat veel mensen nog niet weten, is dat wij ook hybride aggregaten bouwen en verkopen. Wij hebben voor u een drietal voordelen op een rij gezet waarom het kopen van een hybride aggregaat een slimme investering is:

1 De hybride aggregaat wordt op maat gemaakt
Wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte hybride aggregaten, zodat de installatie volledig afgestemd is op uw situatie en behoeften. Door met elkaar in gesprek te gaan over de wensen en eisen, komen we tot een gedegen situatieschets, een eerlijk advies en een passende oplossing.

2 Geluidsstil en minder brandstofverbruik
Doordat hybride aggregaten gebouwd worden in een robuuste container of een geluidgedempte omkasting, voorkomt u geluidsoverlast. Waar een ‘normaal’ aggregaat gemiddeld 65 tot 70 dB aan geluid produceert, genereren onze geluidgedempte units een geluidsniveau van slechts 60 dB of zelfs minder. Bijkomend voordeel is dat een hybride aggregaat ook tot 70% minder brandstof verbruikt en tot 70% minder uitstoot heeft van fijnstof, CO2  en NOx.

3 Financieel aantrekkelijker bij langdurig gebruik
Gebruikt u regelmatig aggregaten voor een lange duur? Dan is het slimmer om een aggregaat te kopen. Uiteraard kunnen wij uw aggregaat ook onderhouden en van service voorzien zodat u altijd een aggregaat heeft dat werkt.

In de praktijk
Een aantal klanten zijn u voor geweest. Zo hebben wij laatst deze 30 kVA hybride container gebouwd. Het 30 kVA diesel aggregaat wordt gecombineerd met een 30 kVA / 60 kWh batterijpakket en zonnepanelen op het dak van de container. Het standaard aggregaat met geluidsisolerende omkasting wordt ingebouwd in een door Genpower ontwikkelde container die voorzien is van hoogwaardige bekleding. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, het scheelt ook aanzienlijk in de geluidsproductie.

Een groot deel van de dagen en nachten wordt de stroom geleverd door de batterijen met als groot voordeel dat er geen geluid is en er geen brandstof verbruikt wordt! Als het aggregaat wel in bedrijf is, produceert deze normaal 62 dB(A) @7mtr., in de Genpower uitvoering is dit gereduceerd tot 51 dB(A) @7mtr. Als dat geen vakwerk is!

Enkele hoogtepunten van de Genpower oplossing:
–   Zeer hoogwaardige afwerking
–   Lange levensduur van het hybride aggregaat
–   Laag brandstofverbruik -> lage uitstoot van fijnstof, CO2 en NOx
–   Goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme
–   Geschikt voor CO2 saving fuel 100%
–   Geschikt voor gebruik met zonnepanelen

Heeft u interesse in een hybride aggregaat of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TIP: Download hier ons factsheet "aggregaat huren of kopen"!

Dit bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

© All rights reserved

Ontwikkeld door YOOKY, smart concepts
1

Zoekt u iets?

Om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies volgen wij en onze partners jouw websitegedrag. Hierdoor kunnen wij onze website en dienstverlening continue verbeteren.